AKTUELNO

Ovu takmičarku trema je savladala.

Jedanaestogodišnja Anđela Jokić za ovaj treći krug odabrala je hit "Zagrli", pesmu koju u originalu izvodi Goca Tržan, koja je dala svoj glas kao podršku, a zamolila Leontinu i Milana da oni ocene Anđelino pevanje.

Ipak, ova Gocina ideja nije se svidela Milanu koji je svoju stolicu podigao, a zatim prišao Gocinoj i pritisnuo crveni taster, te će se i ova takmičarka sa četiri glasa naći u baražu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Već smo ti pripremili četiri stolice, s tim što je Goca rekla da ja ostanem dole. Ja sam onda ustao i lepo sam spustio njenu stolicu. Znači, neću ja dole da ostajem - pobunio se Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Goca jeste ustala da ti da podršku, a ovo je bilo za četvorku. Na stranu sve to, ja ne mislim da je ovo jedna deprimirajuća četvorka. Pokazalo se da si pod velikim strahom, tačno na momentima gde ti je prepukao glas, videlo se da si, u stvari, uplašena. Od te uplašenosti pevala si potpuno matematički. Jedino što je lepo i što je plivalo kod tebe je taj neki tanani vibrato, ali sve vreme je bila matematika - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam ustala da ti dam podršku jer je tvoja boja glasa izuzetno lepa. Imaš nešto tako prefinjeno u svom glasu i to mi se baš dopada. Ali nema potrebe da imaš takav parališući strah, prvo, šta je najgore što može da se desi, sve i da ne prođeš dalje... Ja se stalno pitam zašto imate toliki strah, došli ste na takmičenje, prijavili ste se ovde sami, niko vas nije, što kažu, za uši vukao, ali se strašno plašite. Nema potrebe, opusti se. Ova pesma nije teška u svojoj harmoniji, ali je zahtevna za interpretaciju zato što ima puno mesta da požuriš, zakasniš, da uneseš sama neku svoju priču. Nije bilo uopšte loše, ali je generalni utisak zaista bio četvorka - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

U donjem snimku poslušajte kako je zvučao njen nastup:

Autor: J. V.

#Anđela Jokić

#Pinkove zvezdice

#emisija

'