AKTUELNO

Talentovani blizanci izabrali su veliki hit.

Prvi na ružičastoj sceni večeras su nastupili Lucija i Leonardo Mišić. Ovi simpatični blizanci otpevali su "Zelene su bile oči te" grupe "Plavi Orkestar", a članovi žirija su već na prve taktove ove pesme podigli svoje stolice i počeli da pevaju i igraju. U poslednjem trenutku Leontina Vukomanović je spustila svoju stolicu, pa će Lucija i Leonardo pevati ponovo u baražnom delu emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

To je zato što ste preslatki i red je da imamo slatkoću u baražu! Pa, znate šta, nije bilo baš najsjajnije. Prošli put ste bili spekatakularno dobri. Nešto se sada desilo, da li niste čuli jedno drugo, ili je bila pogrešna intonacija - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Potpuno ste bili van intonacije. Niste pevali melodiju onako kako je trebalo. Ali ništa to nije strašno, kad budete bili u baražu, nađite neku pesmicu koju možete zajdeno da otpevate i biće to super - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Kad ste izašli, publika je odmah reagovala na vas. Vi ste naše maskote i imate mnogo lepu energiju, nekako svi pevamo i igramo uz vas i to stvarno super! Ali stvarno je dosta bilo grešaka u tim strofama. Tako da, niste se proslavili pevački, ali se nadam da ćete u baražu dobro da otpevate - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

U donjem snimku pogledajte kako je izgledao njihov nastup:

Autor: J. V.

#Leonardo Mišić

#Lucija Mišić

#Pinkove zvezdice

#emisija

'