AKTUELNO

Bio je to prvi put da sam joj dozvolio da bez mene kao suvozača bilo gde ode - rekao je otac učesnice rijalitija.

Pevačica Andrijana Radonjić, koja se pomoću glasova publike ponovo vratila u Zadrugu, nikada nije ispričala neke detalje iz svog života.

Foto: TvPink Printscreen

U iskrenoj ispovesti za portal Pink.rs Andrijanin otac, Duško Radonjić otkrio je da je njegova ćerka neposredno pred ulazak u rijaliti doživela tešku saobraćajnu nesreću.

Foto: Pink.rs

Nismo ranije pričali o tome, ali Andrijana je samo jedan dan, pred prvi ulazak u Zadrugu, doživela težu saobaćajnu nesreću, vozeći svoj auto, koji je samo par meseci ranije kupila! Bio je to prvi put da sam joj dozvolio da bez mene, kao suvozača, bilo gde ode - rekao je otac pevačice.

Foto: TvPink Printscreen

Ukućanka koja se trenutno nalazi u najpopularnijem rijaliti programu ,,Zadruga", nikada nije spomenula ovaj događaj. S obzirom na to da Andrijana nije iskusan vozač, pitali smo ga da li je još neko učestvovao u vožnji sa njom, a on nam je detaljno objasnio šta je pevačicu najviše uznemirilo:

Foto: Pink.rs

Sa njom je bio i njen mlađi brat Dušan, koji je posle nesreće završio u Hitnoj pomoći u Tiršovoj. Sve je to na nju ostavilo veoma tešku traumu, kao i briga o zdravlju brata. Na sreću, sve se dobro završilo! - ispričao nam je, između ostalog Duško.

Autor: K.R.

#Andrijana Radonjić

'