AKTUELNO

Nakon što je Veliki šef poslao pismo u kojem je naglasio da svaki ukućanin mora ustati i javno priznati ko po njihovom mišljenju izmišlja određene situacije, većina takmičara se glasno složila da to radi on.

Iako su zadrugari međusobno komentarisali da svako na svoj način pokušava da bude duhovit kako u kući, tako i širem auditorijumu, gotovo svi ukućani složili su se oko toga da je Bora Santana neko ko svakodnevno pali vatru u kući.

Najčešće izmišlja u situacijama kada želi da zabavi ukućane, pa je tako često u društvu pevačica za koje zna šta bi najviše volele da čuju.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, ne znam da li znate, ali vi ste, bre, najpopularnije, milionske preglede imate na Jutjubu, tako sam čuo! - pričao je samouvereno Bora.

Iako su svi ukućani svesni da Bora samo želi da bude duhovit, niko mu do sada nije zamerio, a komentari ostalih bili su da je Bora najzanimljiviji kada ima konverzaciju sa Macom Diskrecijom:

Foto: TV Pink Printscreen

Kad izađemo odavde, ima da napravimo karijeru. Imam ja neke veze, može[ da nastupaš u Bosni, Makedoniji, po dijaspori, bićeš zvezda - pričao je, između ostalog, Bora.

Ni Ana Korać nije ostala ravnodušna na ovo priznanje, pa je za kraj dodala da se slaže sa svim ukućanima oko ove odluke, te da bez njega ovaj rijaliti ne bi imao smisla.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja najviše volim kad pričam sa Borom. On je toliko zanimljiv i najslađi je kad priča tako neku priču koja nema veze s mozgom, ali mi ga volimo zbog toga i nikakva priča ovde ne bi bila zanimljiva ako je on ne ispriča - priznala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bila i više nego interesantna igra, a kako su ostali takmičari izneli svoje stavove o bujnoj mašti ostalih zadrugara pogledajte u linku koji se nalazi ispod.

Autor: K.R.

#Bora Santana

'