AKTUELNO

Nakon što je Ana Korać kao ovonedeljni vođa izabrala Marka Janjuševića Janjuša za omiljenog zadrugara, njih dvoje uživaju provodeći vreme zajedno u hotelu u okviru "Zadruge".

Iako se iz dana u dan očekuje da varnice izbiju na površinu, Marko Janjušević i Ana Korać ne daju na sebe, pa se hrabro bore da održe svoje prijateljstvo.

Iako je Janjuš u više navrata izjavljivao da nikada ne bi prevario svoju ženu, njihova prisnost postaje sve veća, iako se trude da sve što rade predstave kroz neki vid šale.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svesni da kamera snima svake sekunde sve šta se dešava u najpopularnijem rijaliti programu, tako je ovoga puta snimio Janjuša kako dodiruje kosu lepoj starleti. Kako bi sve ispalo spontano i sasvim slučajno, on je Ani stavio nešto na kosu, pa je ona pobesnela u strahu da će joj zbog toga kosa biti upropašćena.

Nakon što na taj način nije uspeo da joj se približi, Janjuš je zatim otišao u toalet i zadržao se veoma dugo, verovatno u nadi da će se lepa ukućanka pojaviti i prekršiti pravilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jao, jazavče, šta si mi ovo uradio? 'Ajde beži od mene, kako si bezobrazan, neću više da pričam s tobom! - rekla je Ana.
'Ajde ne za*ebavaj se, nego se okreni da ti nešto ozbiljno kažem - rekao je Janjuš.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je taj snimak pušten pred svim ukućanima, oni su se pravdali kako je sve to bila samo šala. Janjuš je iz svog ugla bio veoma zadovoljan time što je video i da mu je važno da je publika bila nasmejana, dok je Ana potvrdila da joj je izuzetno zabavno druženje sa njenim najdražim ukućaninom. Na sve to voditeljka Dušica Jakovljević je dodala da slika ipak govori više od hiljadu reči, a čime je to bila izazvana pogledajte u linku koji  se nalazi ispod ovog teksta.

Autor: K.R.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

'