AKTUELNO

Iako je sva pažnja usmerena na ovo dvoje ukućana, Marko Janjušević Janjuš i pored svog bračnog statusa ne krije da je najsrećniji kada je u društvu Ane Korać.

Iako su skoro svi ukućani komentarisali da je odnos izmedju Janjuša i Ane Korać i te kako čudan i neartikulisan, oni svakodnevno negiraju da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi takmičari bili su gotovo sigurni da će se među ovim zadrugarima desiti nešto, ali da će i za to doći vreme koji pojedini ukućani ne mogu da dočekaju.

Nakon što je Ana kao vođa za ovu nedelju izabrala Janjuša za najznačajniju osobu u Beloj kući, njih dvoje ovu nedelju provode u hotelu, gde zajedno dele isti krevet.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Janjuše, jezavče! Dođi da te poljubim. -  rekla je Ana.

Kako je i bilo očekivano, u jednom momentu je Janjuš prišao Ani u pokušaju da je poljubi, ali je ona ubrzo okrenula glavu. Janjuš je zbunjeno seo na stolicu koja se nalazila pored kreveta i kako su pomislili da kamere to nisu zabeležile, nastavili su razgovor kao da se ništa nije dogodilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovaj prizor, osim milionskog auditorijuma mogli su videti i Kristina Kija Kockar i Filip Đukić koji su u tom trenutku bili prisutni i izuzetno nasmejani nakon onoga što su videli. Kako je ovo izgledalo i da li je ovo samo nagoveštaj da varnice polako izbijaju pogledajte u linku koji se nalazi ispod ovog teksta.

Autor: K.R.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

'