AKTUELNO

U toku večeri, dok su svi takmičari odmarali nakon emisije u kojoj su im gledaoci postavljali pitanja, Maca Diskrecija je ponovo napala Boru i molila ga da imaju odnose.

Dok je Maca Diskrecija pričala Marku Miljkoviću o tome kako je želela da izvadi svoje silikone nakon par dana, kao i o tome kako su svi njeni momci vozili skupe automobile, ubrzo je sve zaboravila kada im se pridružio Bora Santana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako ovaj par često ulazi u konflikte i svoje žučne rasprave pretvaraju u najspektakularnije svađe, Maca i dalje gaji strastvena osećanja prema Bori Santani, pa koristi svaku priliku da mu to i pokaže.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako se Bora u više navrata oglašavao da ne želi nikakve odnose sa njom i da je priča u vezi njih samo farsa, ona i dalje ne odustaje od njega.

'Ajde, je*i me Boro! Ne mogu više da izržim! Želim da vidim tvoju spe*mu - počela je Maca.

Bora se na početku razgovora šalio sa njom, pa joj žestoko odbrusio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

'Ajde bre, skloni se od mene! Neću da gledaoci slušaju o mojoj spe*mi. - odgovorio je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon kraće rasprave, Maca je izjavila kako se samo šalila sa njim uz opravdanje da joj je samo dosadno iako je vidno da ona na sve načine pokušava da ga pridobije i konačno ostvari svoju najveću želju - da ima strastvenu noć sa njim. Kako je ovaj razgovor izgledao i šta se među njima još dešavalo pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Autor: K.R.

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

'