AKTUELNO

Iskreno je odgovarala na pitanja novinara emisije "EKSKLUZIVno".

Anastasija Ražnatović, najpopularnija ličnost mlađe generacije na Balkanu, osvanula je, u oviru reklamne kampanje za jedan brend garderobe, na stranicama britanskog izdanja prestižnog časopisa "Vog", zbog čega je presrećna.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam, naravno, počastvovana, ali ne mogu da kažem da nisam očekivala s obzirom da je ovo zaista jedan vrhunski brend, kvalitetan. Mnogo je truda uloženo u celu kampanju, definitivno sam očekivala nešto veliko. "Vog" je samo dokaz da je to nešto što je zaista kvalitetno i nešto što ima mnogo potencijala da bude svetski - rekla je ćerka Cece Ražnatović, koja priželjkuje da se nađe i na naslovnoj strani "Voga".

Foto: TvPink Printscreen

- Nikad se ne zna. Kao i svaka devojka, i ja imam svoje snove i težim njima, naravno da bih to volela - iskrena je Anastasija u emisiji "EKSKLUZIVno".

Foto: TvPink Printscreen

Lepa Cecina ćerka se nedavno, u sklopu jedne reklamne kampanje, fotografisala i u venčanici. Međutim, to ne znači da će uskoro stati i na "ludi kamen".

- Svakako da sam pomislila, to je i negde prirodno, kada se pogledam u venčanici, ali mislim da su ti dani u nekoj mnogo daljoj budućnosti... Ne razmišljam baš o tome

Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

'