AKTUELNO

Spakovao je stvari i otišao iz stana na Vidikovcu.

Nakon što je u javnost dospeo snimak na kojem Darko Lazić šmrče beli prah, otkrivena je još jedna šokantna informacija iz privatnog života folk pevača. Naime, on i Ana Sević su pre dva meseca usled mnogobrojnih skandala odlučili da stave tačku na svoj brak, nakon čega je Darko otišao iz Beograda u rodni Brestač.

Foto: Pink.rs

Tamo se zadržao svega nekoliko dana, tokom božićnih praznika, posle čega se nije vratio u Beograd, već je otišao u Šabac kod najboljeg prijatelja, kod kojeg boravi već danima.

- Nakon skandala koji se desio, prvo sa snimkom na kojem se vidi da šmrče, a potom i sa razvodom, Darko je odlučio da ne želi da se pojavljuje u medijima, spakovao je kofere, napustio luksuzni stan na Vidikovcu, otišao kod druga, gde se vratio momačkom životu. Poznato je da voli da se provodi uz živu muziku, za koju ne žali para. Tamo je sa prijateljima izašao u kafanu, gde se provodio do ranih jutarnjih časova. Nakon proslave praznika sa svojima, ponovo se vratio kod druga i uglavnom se provode po lokalnim kafanama - rekao je izvor upućen u život mladog pevača i dodao:

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Darko je isključio sve telefone, a samo se najboljim prijateljima javi, i to preko roditelja. Nije mu prijatno što čita naslove u novinama i, kao i svakoj osobi, teško mu je što je došlo do razvoda i oglasiće se tek kada bude osetio da je spreman za tako nešto. Ipak, smatra da mu neko sve smešta, ali još uvek nije konkretno saznao o čemu je reč - završio je izvor.

Darkova mama Branka potvrdila je da ju je posetio sin, te dodala da je istina da je posle Brestača produžio do Šapca.

Foto: YouTube screenshot

- Ne mogu ništa da vam pričam zaista. Koliko ja znam, do zvaničnog razvoda nije došlo. Čuli smo se u utorak uveče, on je i bio kod nas, a sada je kod jednog druga. Njihova je stvar da li će da žive zajedno ili ne, ja se u to ne mešam. Nisam ga ništa savetovala, smatram da nije samo moj sin kriv - rekla je ona.

Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Droga

#pevač

#pevačica

'