AKTUELNO

Lazićevi su odmah videli da taj brak neće uspeti.

Samo nekoliko sati nakon što je kao bomba odjeknula vest da je pevač Darko Lazić snimljen kako konzumira beli prah, usledio je još jedan šok.

Četvorogodišnji brak sa koleginicom Anom Sević navodno je sporazumno okončan još pre dva meseca, a kako su preneli domaći tabloidi, bivši supružnici dogovorili su se da ostanu u dobrim odnosima zbog ćerke Lorene.

Foto: Pink.rs

Iz istog razloga, pišu tabloidi, Ana i Darko su se dogovorili da se ne oglašavaju, niti da se pojavljuju u javnosti, ali je pevačeva baka Milka odlučila da sve ispriča. Unuk ju je posetio za Božić i rekao joj istinu o razvodu od Ane.

Foto: YouTube screenshot

- Bio je, za Badnje veče je baš dolazio, a od tada mira nemamo. Kazao nam je da se razvodi od Ane, jer mu je priznala da ima drugog. Ona sada priča da su se razveli pre dva meseca, a to nije tačno. I ovo sada što pričaju da se drogira, sve mu je to ona smestila. Neka se sada vadi kako zna. Pa da se drogira, da li bi imao toliki stomak, kažite vi meni. Žao mi ga je, nemam reči da vam opišem, toliko se opteretio zbog svega ovoga. Pa on se, jadan, trese i kada spava, ni tada nema mira - započinje priču Darkova baka.

Ona je otkrila i da je Ana za četiri godine, koliko je u braku sa njenim unukom, samo nekoliko puta bila u Brestaču.

Foto: Instagram

I to kada dođe, samo gleda u telefon. Kuca poruke, šta li radi, ne znam da ti kažem. Mi kad dođemo kod njih u Beograd, nikad ona nije kod kuće, po ceo dan je u gradu, kao ima neke obaveze. Nijednu ružnu reč niko od nas joj nije rekao, kao svoju smo je gledali, ali smo na početku već shvatili da to nije to. Ma čim vidiš onaj njen veštački osmeh, jasno ti je sve. Bio joj je Darko dobar dok je mogla da troši njegove pare, a zbog nje sada nema ni dinara. Sve mu je potrošila... Stan u kojem žive platio je 300.000 evra. Ej, kada to nije umela da ceni, pa šta da vam kažem... Sada je taj stan dao njoj, a gde će on da živi, ne znam... Ovde, sa nama... Bunde joj je kupovao, gospođa je trošila osam hiljada evra na letovanja, a on se jadničak nije ni pošteno odmorio za ovih devet godina - kaže baka Milka i dodaje:

- Može da bude moj sto puta, ja ću da kažem kako jeste. Dobar je kao hleb, a to mi je najžalije. Samo da on i ono dete budu dobro, to nam je najvažnije - kaže kroz suze Darkova baka.

Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Razvod

'