AKTUELNO

Nesigurna u Borina osećanja!

Maca Diskrecija danas je u rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom mudrosti. Tema njihovog razgovora bio je Bora Santana, sa kojim je Maca malo u ljubavi, malo u svađi!

Maca je otvorila dušu i priznala kako se zaista oseća, a može se zaključiti da joj Bora i te kako nedostaje, iako ga je noćas izbacila iz svog kreveta!

Foto: TV Pink Printscreen

- Stalno me vređa i ponižava i kaže da je sve to šala. Nisam išla na žurku jer mi nisu stigle stvari, kosa mi je katastrofa. Malo mi je krivo što sam nominovana jer ja ne bih ni mrava zgazila i ja sam se samo branila. Sinoć mi je Bora upao u krevet, ja sam ga isterala. Nisam htela da pričam s njim. Ne znam šta je u njegovoj glavi i šta mu se dešava. Posvađali smo se zbog projekta jer sam ga ja odbija i rekla mu da je sa mnom iz korsti. Miki me isto izvređao i nemam reči. Neću da im ja dajem na značaju i da im dižem cenu i neću da učestvujem u projektu. Nema Bore u mojim planovima, neću da trpim njegova poniženja - požalila se Maca Drvetu mudrosti.

Foto: TV Pink Printscreen

- On je sve gori prema meni, ja to nisam zaslužila. Rešila sam da više neću da plačem, neću svoje zdravlje da narušavam. Prema Bori na skali od 1 do 10, ja osećam 10+. Nema meni pomoći - priznala je Maca, a Drvo mudrosti je obećalo da će joj pomoći oko Bore.

Ceo razgovor između Mace i Drveta mudrosti pogledajte u video-snimku:

Autor: Pink.rs

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'