AKTUELNO

Javnost ne prestaju da intrigiraju dešavanja u rijalitiju koji iz dana u dan obara sve rekorde gledanosti, a tako ni pomama za učešćem u istom ne prestaje.

Munjevitom brzinom najskuplji i produkcijski najzahtevniji rijalitiji na našim prostorima, ali i u svetu ''Zadruga'' osvojio je srca gledalaca i od samog početka emitovanja postao najgledaniji TV format kod nas.

PROČITAJTE JOŠ: Miki ISPROZIVAO Vesnu Zmijanac: Ona je bila ZVEZDA PRE 30 GODINA!

Foto: TvPink Printscreen/Pink.rs

Javnost ne prestaju da intrigiraju dešavanja u rijalitiju koji iz dana u dan obara sve rekorde gledanosti, a tako ni pomama za učešćem u istom ne prestaje. Budući da su, kako rijaliti igrači koji su javnosti poznati odranije, tako i uopšte javne ličnosti sa domaće javne scene i te kako postale svesne gledanosti i uspeha rijalitija ''Zadruga'', tako bi mnogi voleli da postanu stanari Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Na društvenim mrežama poznati uveliko nedeljama unazad najavljuju svoj ulazak u ''Zadrugu'', a takav je slučaj i sa bivšom učesnicom rijalitija ''Farma'' Jelenom Krunić koja je na svom profilu na Instagramu najavila svoje učešće.

Foto: Printscreen Instagram

U ovoj nedelji nekoliko njih najavilo je svoj ulazak u najpopularniji rijaliti program, ali produkcija još uvek nije potvrdila njihovo učešće.

Autor: Pink.rs

#Jelena Krunić

#Rijaliti Zadruga

'