AKTUELNO

Zato ja sa Kristinom više reč neću progovoriti, rekao je ovaj zadrugar.

Danas je u Beloj kući bilo prilično burno, a sve je počelo svađom između Miljana Vračevića i Kristine Kockar. Njoj se nije dopalo što joj je na uvo šapnuo da obrati pažnju na odnos sa Filipom Đukićem te mu je to prebacila.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je ovo jako pogodilo i nešto kasnije, razgovarao je o tome sa Borom Santanom, Žižom Stojanović, Milanom Miloševićem i Saškom Karan dok su sedeli za trpezarijskim stolom.

Ti mene optužuješ (Kristina), da sam se ja zaljubio u tebe, a ja branim tvoj "fejk" interes. A ako uđeš sa stavom da imaš dečka napolju, da te Slobodan ne zanima ni na jedan mogući način, i da imaš nešto u životu, ako ti neko kaže da se držiš tih stavova, ne možeš ti da odreaguješ na takav način. Ona je meni rekla "Ne možeš ti to da pričaš, zato što ja znam šta radim". Ne, devojčice, ti ne znaš šta radiš nego te je sramota što ne možeš da odoliš, pa onda mene orkivljuješ kako sam ja nešto izmislio. I zato ja sa Kristinom više reč neću progovoriti - rekao je Miljan i dodao:
Ti moj stvaran život ugrožavaš zbog svog "fejk" života, zato što nećeš da priznaš da si se zaljubila.

Foto: TvPink Printscreen

U koga se zaljubila, u tebe - upitala je Saška Karan Miljana.
Kur*c u mene, u Filipa se zaljubila. A ispalo kako ja njoj branim da bude sa Filipom zbog mene - besan je bio Miljan.
Ako smo mi prijatelji, priđeš i kažeš "E, nemoj, sviđa mi se, brate. Nemoj da me kanališ.", ne bih dve reči progovorio. Nego pišeš "Kija i Andro", a ovaj te masira celu noć - otkrio je Vračević.

Šta je još ovaj zadrugar govorio o Kijinom i Filipovom odnosu, pogledajte u nastavku.

Autor: J. V.

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Svađa

'