AKTUELNO

Ovu bivšu zadrugarku iznerviralo je rediteljkino ponašanje prema njenom ocu, kao i uvrede koje je iznela na račun njene porodice.

Dvadesetčetvorogodišnja Anđela Lazić u nedelju je napustila rijaliti "Zadruga". Nakon dve nedelje boravka u Beloj kući, Anđela je za Pink.rs sumirala utiske, ali i prokomentarisala svađu koja se dogodila između Jelene Golubović i njenog oca.

Foto: TvPink Printscreen

- Generalno sam zadovoljna svojim učešćem u "Zadruzi". Bila sam normalna, doduše ćutljiva, ali opet, bila sam ćutljiva zato što sam i želela što pre da izađem zato što je u kući bila negativna atmosfera, ljudi su bili negativni, kukali su stalno i to mi nije prijalo. To je sve uticalo na moju psihu, ušla sam na bum i nisam imala vremena ni da se psihički pripremim za sve što me je tamo čekalo. Prvu noć kad sam došla, kao sa Marsa da sam pala, nisam znala gde sam. Tek posle nedelju dana sam shvatila gde se nalazim i počela sam polako da se opuštam - rekla je Anđela.

Foto: Pink.rs

Bivša zadrugarka ističe da je od svih dobila samo reči hvale, ali i da nije pokazala svoje pravo lice jer je bila previše povučena:

Reakcije mojih bližnjih su dobre, svi su zadovoljni, ceo dan mi zvoni telefon. Ali svi su mi rekli "To nisi bila ti! Ti si temperamentna, znaš da se svađaš, znaš jako dobro da odgovoriš!". Ali shvataju i zašto sam bila takva i dobila sam samo reči hvale.

Iako joj atmosfera u Beloj kući nije u potpunosti odgovarala, sa nekim ukućanima bi rado održala kontakt i kada napuste "Zadrugu".

- Kafu posle rijalitija popila bih sa Zoranom, Viktorijom, Tanjom, Milanom, Anom. Oni su mi super - rekla je Anđela.

Pre nego što je Anđela napustila Belu kuću, iz rijalitija je, zbog hitne operacije koja je očekuje, izašla Jelena Golubović koja je imala verbalni okršaj u studiju sa Anđelinim ocem Dejanom.

Tata mi je ispričao šta se desilo sa Jelenom u studiju i smatram da to uopšte nije lepo sa njene strane. Kad je mene prozivala, ja sam joj govorila: "Hvala na komplimentima", jer ne može da me dotakne ništa što nije tačno, ali smatram da porodicu nema prava niko nikome da dira. Ja sam se sa Dragicom svađala zbog toga u kući. I kažem, šteta što ono veče nisam imala neku cipelu samo da je pogodim(Jelenu)! Njena sreća -  rekla je Anđela i dodala:
Tata je hteo da me izvede usred emisije, pa su ga molili da izdrži još osam minuta.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena to sve radi jer misli da će na taj način privući više pažnje. Moj tata je taksista i on je nju vozio. I čak je i u studiju to napomenuo da je ona potpuno normalna. I kada sam došla prvu noć u Belu kuću, ona se lepo pozdravila sa mnom. Čak i kad sam se svađala sa Dragicom, govorila mi je: "Skloni se ovde, ja sam dugo u rijalitijima, ako ti kažem da ne ulaziš u raspravu". Bila je fina prema meni - objasnila je izbačena zadrugarka.

Kako su u početku imale dobar odnos, Anđelu je začudilo rediteljkino ponašanje:

- Samo odjednom je krenula kada je bilo ono suđenje zajedno sa Dragicom da me pljuje. I kada sam izašla me je prozivala kako sam se obukla, da igram ispod Plavog mosta, da sam prositutka i tome slično. Te uvrede me nisu iznervirale jer znam da nije tačno ništa od toga, ali kada mi dira porodicu, to me pogađa jer ne sme niko to da radi.

Foto: Pink.rs

Kada bih ušla ponovo, drugačije bih se ponašala jer sad već znam kako je tamo, znam sa kim bih se družila. Verovatno bih bila mnogo opuštenija i sigurno bih bila agresivna kad me neko čačka, ne bih ćutala kao što sam sad ćutala - rekla je mlada plesačica.

Kao ovonedeljnog Velikog vođu Anđela je izabrala Anu Korać a to je mnoge iznenadilo.

Foto: TvPink Printscreen

Za gazdu sam htela da stavim Milana jer smo se stvarno lepo slagali, ali pošto sam to pominjala tamo, nisam želela da pomisle da sam pod njegovim uticajem to uradila. Posle sam se dvoumila između Ane i Kije, ali da sam stavila Kiju rekli bi "Jaoj ona stvarno ima problem sa Lunom i Slobom", a zaista nemam. Pa sam Anu stavila da se i ona malo aktivira a i čula sam da želi da ostane da kraja. Smatram da je ona fina, iskrena, korektna. Sviđa mi se i kako je podelila budžet - rekla je Anđela Lazić za kraj razgovora.

Autor: J. V.

#Anđela Lazić

#Intervju

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#TvPink

'