AKTUELNO

Folker se našao u centru skandala, a u snimku se navodno vidi kako "povlači crte".

Folk pevač Darko Lazić (26) "uhvaćen" je kako navodno šmrče beli prah, prenosi Kurir. Ovi navodi dokumentovani su fotografijama, skinutim sa snimka kamere koja je sve to zabeležila.

Pevač je dosad često bio u centru skandala, o njegovom poroku, alkoholu, se i te kako pisalo, ali niko nije pretpostavljao da njegovo "čudno" ponašanje ima i drugu pozadinu.

Foto: YouTube screenshot

Kao otac maloletnog deteta kog ima sa pevačicom Anom Sević, Darko se uvek kitio epitetom porodičnog čoveka. Nažalost na snimku se jasno vidi kako pevač prvo povlači crtu belog praha, a zatim prah utrljava u desni.

U tom trenutku Lazić je bio u društvu prijatelja i u skrivenom kutku prostorije, pokušavajući da se sakrije od pogleda drugih ljudi.

Foto: Pink.rs

Darko je nedavno izbačen sa svadbe na kojoj je pevao zbog bahatog ponašanja pisalo se o njegovom poljupcu sa muškarcem divljanju u automobilu, ali i aferi njegove supruge, voditeljke i pevačice Ane Sević, sa folkerom Acom Lukasom.

Hvalio se konzumacijom tompusa, tetovažama na telu, otkrivao je detalje iz Anine i njegove spavaće sobe, a pamti se i njegovo agresivno ponašanje u jednoj kafani kada je lomio šta je stigao, pa je vremenom postao pravi skandal majstor.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#pevač

'