AKTUELNO

Ranije nije imala ova iskustva!

Mentor Proka je danas popodne obišao zadrugare. On je sa novim vođom, Anom Korać, obišao imanje i dao joj smernice kako treba da obavlja svoj posao. Ivanjičanka je odmah rekla Proki kako prema ukućanima neće biti zahtevna.

Foto: RTV Pink

Ne možeš ti tako da im kažeš. Ti moraš da narediš! Imaš da kažeš: tap-tap i gotovo! Sada ćemo ti i ja da napravimo dogovor. Nego kako ćeš ti u tim štiklama da uđeš kod životinja?! Jao, al' vam je prljavo, šta je ovo?! Da li je ovo čišćeno od prošle godine? - pričao je Proka.

Foto: RTV Pink

Nakon što je skinula štikle koje je imala na nogama i obula čizme kako bi mogla da uđe u deo gde se nalaze životinje, Ana Korać i mentor Proka uputili su se ka farmi. Kada je kročila na farmu, pokazala je strah od petlova. Inače, Ani je ovo bio prvi ulazak na farmu od početka njenog boravka u "Zadruzi".

Foto: RTV Pink

Radionica da se sredi! Dvorište da se sredi! Sramota! - rekao je Proka Ani.

Foto: RTV Pink

Pre nego što je završio svoj obilazak, Proka je rekao Ani Korać da je potrebno ove nedelje da ukućani naprave sir kako bi obezbedili dobar budžet i kupovinu u prodavnici sledećeg ponedeljka. Da bi napravili sir, moraće da muzu kravu koja se nalazi na farmi.

Foto: RTV Pink

Po Prokinom odlasku, Ana Korać je održala sastanak, na kom je cimerima podelila zadatke. Tako su ove nedelje Filip Đukić, Jovana Tomić Matora i Nikola Arsić zaduženi za sređivanje štale, Sanja Stanković i Andrijana Radonjić će čistiti radionicu, Luna Đogani moraće da riba pod a Dragica Janičić sobu. Viktorija je dobila zadatak da čisti kupatilo, a tom prilikom dala je obećanje ukućanima:

Sve što nađem na podu od veša, baciću - rekla je Viktorija.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: ON JE ZA NJU MAJMUN, SIROVINA I DRVOSEČA: Nakon što mu je otišla Jelena, Miljan našao NOVU ŽRTVU ZA SVAĐU! (VIDEO)

U toku sastanka desile su se nove svađe, a kako je sve izgledalo, kao i prvi obilazak životinja Ane Korać, pogledajte u snimcima koji se nalaze ispod ovog teksta:

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Proka

'