AKTUELNO

Realni Kija i Miljan.

Miki Đuričić i Bane Čolak bili su razočarani podelom budžeta za ovu nedelju koju je izvršila Ana Korać. Samo nekoliko minuta nakon što su njih dvojica izogovarali ukućane, Kristina Kockar i Miljan Vračević ušli su u raspravu zbog iste teme.

Foto: RTV Pink

Sada da dođe čovek koji ti je ubio najmilije, stala bi na njegovu stranu. Jednom budi realna! - rekao je Miljan Kiji.

Foto: RTV Pink

Pa ti budi realan! Šta ako ja ne pušim? Boli me uvo! Šta bi ti, da pušiš, a ja da dobijem manje. Svi pušači treba da dobijete po dve hiljade. Što ti ne gledaš realno?! Realno je kako je dobijeno, tako se i dobija - govorila je Slobina žena Miljanu.

Foto: RTV Pink

Ja tebe ne kapiram.Boli me k*rac! To što bi kupila, sve bih ti pobacao u vodu! Aj daj pušačima po dve hiljade! Sve bih pobacao! Ja bih kupio cigare za 1500 dinara i sve bih uzeo od tebe! Ti si kao šmeker, ne daš da se puši! - nastavio je Vračević da priča Kiji.

Foto: RTV Pink

Ne razumem zašto svi govorite da pušačima treba da se da više, tebi sigurno ne bih dala dve hiljade. Koja si ti paljevina! Ti si teška paljevina! Tebi je samo novac u glavi! Šta lupaš gluposti! Ja se nikada nisam bunila kada mi je neko dao manje para, kunem ti se u majku - izjavila je Kristina Kockar.

Njihovu celu raspravu pogledajte u snimku ispod:

PROČITAJTE: BACILA SVE SA SEBE: Nakon svađe sa Saškom, Luna se SKINULA PRED KAMERAMA! (VIDEO 18+)

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

'