AKTUELNO

Rediteljka se nije suzdržavala da odbrusi gostima koji su došli kao podrška nominovanim učesnicima rijalitija.

Nakon što je od voditelja Ognjena Amidžića saznala da zbog zdravstvenog stanja mora da napusti "Zadrugu", Jelena Golubović je u studiju najgledanijeg rijaliti programa dok je razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, uspela da se posvađa sa gostima.

Foto: RTV Pink

Naime, u studiju je pored Jelene bila prisutna i podrška nominovanih. Otac Anđele Lazić - Dejan, drug Miljana Vračevića - Aleksandar i brat Bore Santane - Stefan, a sa Miljanovom i Anđelinom podrškom Jelena je uspela da se posvađa.

Foto: RTV Pink

Ti Jelena znaš Miljana mesec dana. Ja ga znam 10 godina. Nisi u pravu. Najviše problema si ti napravila u ovoj Zadruzi. Ti si malo bezobrazna, Miljan svoju decu gleda, on ih hrani, nikoga nije ostavio. Ti si malo živčana i vrlo bezobrazna. Ja ti nisam Miljan - rekao je Miljanov drug Jeleni.

Foto: RTV Pink

Tvoj drug je bolestan. Spominjem ga zato što krade i zato što je to realnost i nije ga ramota. Jel imaš ti decu? Jel tebe neko gleda? Bože mu pomozi, nije normalan. Mene su roditelji učili da su krađa i laž najgore na svetu - pričala je Jelena.

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku uključio se otac Anđele Lazić u ovu raspravu, koji je pitao Jelenu da li se oni poznaju. Jelena je vidno iznenađena rekla da ga nikada ranije nije videla.

Ja radim kao taksista. Ti i ja smo proveli nekih 15-20 minuta u kolima. Ti usopšte nisi takva kao što se prikazuješ. Nema ništa od te Jelene. Ja ne znam zašto to radiš. Tada si bila normalna, a ovo što sada radiš nije normalno - rekao je Dejan Lazić, Anđelin otac.

Kako je izgledala ova rasprava pogledajte u nastavku.

PROČITAJTE: ZDRAVLJE JOJ UGROŽENO: Jelena Golubović HITNO NAPUSTILA ZADRUGU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jelena Golubović

'