AKTUELNO

Odmah je pritisnula crveno dugme.

Prvi kandidat koji se večeras predstavio devojkama u najgledanijem šouu za upoznavanje, "Izvedi me" predstavio se kao Luka (20) iz Zemuna, a sve devojke su posle toga ostale zainteresovane za njega.

Devojke su priznale da im se na prvi pogled dopada, a jedna od njih prigovorila je njegovam stajlingu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-predstavljanju on je otkrio da studira, da voli da crta i da piše, a da ne voli klubove, nego "malo modernije kafane".

Kada je pomenuo da ne voli devojke koje imaju "napumpana usta", Ivana se odmah isključila, pa je priznala da je to uradila upravo zbog toga.

Foto: TV Pink Printscreen

- Luka me je veoma uvredio, rekao je da sam napumpana. Ja sam se pronašla. Korigovala sam malo donju usnu i grudi - bila je Iskrena Ivana.

Ostalih 29 devojaka strpljivo je čekalo da vidi koji talenat on ima da predstavi, pa kad je to došlo na red, on je počeo da repuje, što se devojkama svidelo, pa su neke i igrale, a samo su još četiri pritisnule crveni taster.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato je on morao da ugasi 23 devojke i na kraju je stavio pred sebe dilemu da li će kući da vodi Ninu ili Teodoru, koje je pitao "ko je Džim Keri".

Njih dve su, na iznenađenje svih prisutnih, priznale da ne znaju ko je on, pa je on morao na osnovu drugih parametara da odluči koju će da izvede.

Na kraju se odlučio za Teodoru, koja je takođe iz Zemuna, dok je na papir zapisao ime.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: V. T.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

'