AKTUELNO

Celu noć je bila skrhana.

Razne priče su potegnute zbog čega se Sloba Radanović "ohladio" i zaboravio svoju suprugu Kristinu Kockar Kiju, a potom započeo vezu u rijalitiju "Zadruga" sa Lunom Đogani. A u toku prethodne noći je otkriven pravi razlog zbog kog njih dvoje nisu imali seksualne odnose, pa samim tim ni skladnu vezu.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, kako je sinoć bilo uživo ukljućenje u Belu kuću i zadrugari su odgovarali na pitanje novinara. Jedno od pitanja koje je totalno poremetilo Kiju zbog čega je i plakala. " Da li je operacija bila razlog što nisu imali odnose i da li je ona Slobi rekla tada da ga slobodno pušta i da želi da se razvedezato što on nije dužan danosi na leđima njene muke i probleme. To je bilo pitanje za oboje.

Ja neću da odgovaram na nikakva pitanja, Slobodan će odgovoriti - istrčala je odmah napolje sa suzama u očima.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon ovoga Sloba je ispričao celu istinu o operaciji i dodao da ne želi da ispadne ološ zbog informacija koje je prvo Kija iznela i ogradio se da je bez obzira na sve ostao uz nju.

Da, ona mi je rekla tu stvar. Ona je imala operaciju, mnogo mi je bezveze da pričam o tome.Imala je operaciju koja je bila ozbiljna, ne baš preozbiljna. Bila je ozbiljna, neću da kažem da nije, ali to je operacija čiji opravak traje do pola godine. To je bilo pre dve ipo godine, mnogo mi je jadno da pričam o tome, rekla mi je izgovorila mi je takve stvari sto puta, ja sam bio i ostao uvek tu uz nju - objasnio je Sloba celu situaciju.

Foto: Printscreen Youtube

Kija se vidno potresla i nije mogla da zaustavi suze. Zadrugari su pokušavali da je smire, a prva koja joj se našla je bila Ana Korać koja je razgovarala sa njom u pabu.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ŽESTOK OKRŠAJ U ZADRUZI! Matora skočila da zaštiti Andrijanu od Jelene, pa PODIGLA SVE NA NOGE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-snimcima.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'