AKTUELNO

Ispričala sve što zna!

Kristina Kija Kockar napravila je pravu pometnju kada je ušla u rijaliti koji obara sve rekorde, Zadrugu. Ona se pridružila svom suprugu Slobi Radanoviću koji je započeo vezu u ovom šou programu sa Lunom Đogani, te je sve interesovalo šta će se među njima dešavati.

Foto: E-Stock/Kobra

Učesnica najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkove zvezde", Maja Milošević, bliska je prijateljica bračnog para Kockar - Radanović, te je za portal Pink.rs prokomentarisala Kijin ulazak:

Iznenadila sam se što je ušla Kija jer mi je pričala da neće. Mada, ja sam je savetovala da uđe ako je budu zvali, zašto da ne uradi to i ispuni svoje ciljeve. Kad se već sve to izdešavalo, zašto ne bi. Što se tiče Slobe, meni se i dalje ne sviđa način na koji je uradio sve, i sam je priznao da je pogrešio, ali ja ga svakako i dalje cenim kao prijatelja i kolegu - započela je Maja razgovor sa nama.

Foto: Pink.rs

Pevačica ističe da opravdava to što je Kija pronašla dečka, te da je razume jer je i sama prošla kroz slično iskustvo:

Donekle je opravdavam. Ja znam iz svog iskustva, kada sam raskinula dugogodišnju vezu, mesec i po dana kasnije zaljubila sam se u drugog dečka. Tako da je sve moguće. Verovatno je i ona prepukla, ja verujem da joj je bilo teško, videle smo se kad je izašla iz bolnice, nije joj bilo svejedno, ponižena je na takav način. Mi smo se videle jednom još na početku rijalitija i ona me je zagrlila i oči su joj bile pune suza. Ja sam je savetovala da sačeka, da ne trči pred rudu, da vidi da li će se nešto desiti i tek tad da reaguje. Rekla mi je da neće, ali kad se sve izdešavalo, kad su se Sloba i Luna poljubili ili šta god, onda je sve krenulo. Dok se nije desilo, mislila sam da mu je trebalo za marketing, ali kad se desilo, onda je to druga priča. Ja bih volela da i jedno i drugo budu srećni, zajedno ili sa drugim ljudima, ali videćemo šta će biti kad se sve završi - kaže Maja.

Ipak, Maja ističe da joj je malo čudan odnos koji imaju Sloba, Luna i Kija:

Nisam očekivala da će imati ovakav odnos, da se šale, da se druže, čak mi je bilo smešno što su se sprdali na račun svega što im se izdešavalo. Čudno mi je malo to da nemaju ništa jedna protiv druge. Mada, verovatno postoji tu neka doza ljubomore sa Lunine strane, da će Sloba da se predomisli, jer on ipak nije razveden još uvek. Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta nosi noć.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Kako su svi pričali o tome da je Kija prevarila Slobu sa Andrijom, pevačica je rešila da stavi tačku na tu priču i otkrije šta se tačno desilo:

Ona je meni dve nedelje pre ulaska ispričala šta se desilo sa Andrijom. Ta priča da su se oni viđali dok je Sloba pevao na moru nije istinita. Ona je meni rekla da su se sreli jednom, ali ona nije bila sama, bila je u društvu, i možda je on (Andrija) hteo tad nešto da pokuša, ali ona mu je jasno stavila do znanja da je udata. Ja ne znam kakvu su oni vezu imali ranije, pre Slobe, da li je to uopšte bila veza, ali ovo znam sigurno. E kad se sve izdešavalo sa Slobom i Lunom, i kad se Andrija njoj javio posle svega, onda su rešili da započnu vezu. Koliko znam, pre toga se ništa nije desilo - tvrdi Maja.

Foto: Instagram

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Maja Milošević

#Rijaliti Zadruga

'