AKTUELNO

On je nešto najlepše što joj se dogodilo.

Otkako je u najgledaniji rijalititi "Zadrugu" ušla Kristina Kockar, još uvek zakonita supruga Slobe Radanovića, nastala je velika pometnja u ljubavnoj vezi između pevača i njegove devojke Lune Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Vremenom se situacija smirila i Kristina je otkrila da napolju ima dečka Andriju, sa kojim je vezu započela neposredno pred ulazak u ovaj rijaliti. Teodora Džehverović je sinoć u toku igre istine upitala Kiju da li bi se približila Slobi da ne postoji izvesni Andrija, koji je čeka napolju.

Foto: Printscreen Youtube

On i ja samo kratko zajedno da bi on meni smetao nešto. Da želim da se približim Slobodanu na taj način, ja bih se približila. Sa moje strane ovo je iskreno prema Andriji. Sigurna sam da on nije smetnja, sa moje strane je to iskreno. Baš su me ljudi pitali, sigurna sam da ne bih, zato što ne osećam, bukvalno mi se gadi cela sitauacija, ne bih mogla da se vratim na staro. Ovo je sreća u nesreći, koliko god da ovo bolelo smatram da će doći bolji dani za mene. Andrija mi nije smetnja. On je nešto najlepše što mi se desilo u poslednjih ne znam koliko - objasnila je Kija i dodala da je dobila podršku od svog dečka za ulazak u rijaliti.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Namerno ga PROVOCIRA? Ana LEGLA na OVOG zadrugara ISPRED Janjuša, EVO ŠTA JOJ JE ON PORUČIO! (VIDEO)

Šta je Kija otkrila još o svom dečku, možete pogledati u video-snimku ispod teksta.

Pink.s

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'