AKTUELNO

I dalje udara na nju!

Sloba Radanović prošao je kroz sito i rešeto poslednjih nedelju dana u rijalitiju koji obara sve granice, Zadruzi. Od nervriranja zbog zadatka, preko ljubomore na novog ukućanina Nikolu Arsića do toga da je završio na operaciji.

Foto: Printscreen Youtube

Ovog jutra pevač je posetio Drvo mudrosti u Rajskom vrtu, gde su popričali o svemu što se dešava:

Kod mene je uvek turbulentno i dinamično. Dobro se osećam, samo imam bolove, što je normalno. Iznervirao sam se nešto, udario sam u sto, znate sve. Drvo sve vidi i sve čuje. U mom slučaju ume ljubav da boli. Ja sam ljubomoran, to ne krijem. Ovde je možda izraženije, ali ljubomoran sam kao što mislim da svaki muškarac treba da bude. Kristinina ljubomora me ne zanima, a Luna jeste, ali u normalnim granicama - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

On se osvrnuo i na svoj odnos sa Kijom Kockar:

Ja imam ljubav samo sa jedne strane, a sa druge, to nije ljubav sigurno, da jeste, opstalo bi. Dakle, samo sa jedne strane imam i to mnogo ljubavi. Ne znam da li kod nje ima, mislim da to uopšte nije ljubav, to veze nema sa emocijama koje gaje muškarac i žena jedno prema drugom. Mislim da mi se ona ne sveti, to je možda samo povređena žena koja nesvesno čini nešto... Nije to neka vrsta osvete, ne gledam ja to tako - ispričao je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Namerno ga PROVOCIRA? Ana LEGLA na OVOG zadrugara ISPRED Janjuša, EVO ŠTA JOJ JE ON PORUČIO! (VIDEO)

Šta je još razgovarao sa Drvetom, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'