AKTUELNO

Želela je da razjasni sve.

Pevačica Katarina Živković, koja je preksinoć pevala na žurki u "Zadruzi", bila je uzrok jedne svađe najzapaže nijeg ljubavnog para u ovom rijalitiju, Lune Đogani i Slobe Radanovića.

Foto: Printscreen

Blogerka je poludela što joj je Sloba okrenuo leža i pozdravio se sa Kaćom.

- Volela bih da puste snimak da vide kako si se ponašao kada si ljubomorisao zbog Nikole! I ono za ruke! Seti se! Neću da pričam o tome! Sa Kaćom si se uhvatio za ruke! - prebacila je Luna svom dečku.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti mene za*ebavaš? Kada sam se sa Kaćom uhvatio? - u šoku je bio Sloba.

-  Kunem ti se u život svoj! Bog dao da crknem, ako to nije istina. Okrenuo si mi leđa. Ttotalno si me iskulirao. Ja kao neka mučenica sedim iza, onda si igrao, igrao, igrao... Prišao si njoj. Uhvatio si je za ruke. Stegao i onda si došao kod mene i tu je nastao problem. Bože mi pomozi! Tebi je sve to! I sa Kijom i za sve. Volela bih da vidiš kako sam ja sve preživela zbog tvoje žene i sve! - rekla je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle svega oglasila se i Živkovićeva, koja je želela da stvari koje su se desile u "Zadruzi" budu jasne svima, pa je na Fejsbuku napisala status u kom je sve objasnila.

PROČITAJTE JOŠ: Nije mu se našao: Nikola POBESNEO zbog Baneta: TI SI JEDNA DEBILČINA! (VIDEO)

Foto: Facebook

- Želim odmah da zaustavim bilo kakve insinuacije vezane za ovu temu, jer su mene sinoć u "Zadruzi" svi učesnici jako lepo i srdačno dočekali i bili srećni što sam sa njima tu na par sati . Žurka je bila fenomenalna. Nije bilo nikakvog "pipkanja", muvanja i sličnih gluposti, ne želim da se povezujem ni sa kim, niti da se petljam u priče koje se mene ne tiču - napisala je ona.

Pink.rs

#Katarina Živković

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'