AKTUELNO

Nije imala da kaže nijednu lepu reč za njega.

Kija Kockar bila je sinoć svedok ljubomornih scena koje je pravio Sloba Radanović, njen još uvek zakoniti suprug. Ona je, naime, ušla u sobu nakon žustre svađe između Lune Đogani i Slobe i tada je zajedno sa ostalima gledala u uplakanu Lunu koja je zbog Slobinog ponašanja bila na ivici nervnog sloma.

Foto: Printscreen Youtube

Drvo mudrosti poželelo je da porazgovara sa Kijom o svemu tome, pa joj je, pozvavši je u Rajski vrt, zatražilo da prokomentariše pređašnje događaje.

Onakvo ponašanje njegovo je po meni ružno, to nije onaj Slobodan na kog sam navikla. Malo me je sramota jer će ljudi pomisliti da sam bila sa takvom osobom pet godina, a on nije bio takav- priznala je Kija drvetu.

Foto: Printscreen Youtube

Drvo je, potom, podelilo sa Kijom i informaciju da su Luna i Sloba sinoć vodili ljubav iznad stepeništa, a upitalo ju je i da li misli da Luna ima loš uticaj na Slobu.

Fuj! A što se tiče toga da li utiče na njegovo ponašanje- sa klm si takav si, sigurno utiče- rekla je Kija. Meni je žao što je on stekao popularnost na ovaj način na koji niko ne želi, a mogao je lepo da peva po ceo dan i pokaže šta zna- dodala je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Razgovor između Kristine i drveta nastavio se još dugo, a Kija do kraja njihove konverzacije nije imala nijednu lepu reč da kaže za Slobu. Čitav njihov razgovor možete pogledati u videu ispod teksta.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'