AKTUELNO

On njoj prebacivao za odnos sa Nikolom Arsićem.

Nakon što je prošle noći za vreme provoda pevač Sloba Radanović želeo da izazove fizički kontakt sa novim zadrugarom Nikolom Arsićem, jer je jako blizak sa njegovom devojkom Lunom Đogani, zbog koje je ostavio ženu, blogerka i Radanović ušli su u novu svađu u ranim jutarnjim satima.

Foto: RTV Pink

Pre nego što se ona uputila u fabriku kako bi gulila krompir, Sloba i Luna počeli su da prebacuju jedno-drugome stvari koje su im zasmetale tokom žurke. Inače, zanimljivo je da se oni svake srede posvađaju za vreme provoda.

Foto: RTV Pink

Sinoć je Sloba, u naletu besa kada je želeo da se obračuna sa Arsićem, udari i polomio ruku, zbog čega mu je šaka po treći put u gipsu. Kada ga je Luna pitala šta mu je sa rukom, Sloba je reako da je pukla. Blogerku je zanimalo da li će zbog toga sada morati na operaciju, pevač je rekao možda.

Foto: RTV Pink

On ima slabe kosti! - rekla je Luna. Ko kaže? - pitao je Sloba. Pa šta misliš? - izjavila je blogerka. Ko? - i dalje nije bilo jasno Radanoviću. Pa ko zna da imaš slabe kosti?! - nastavila je Đoganijeva. Da! To je radio i kući, kaže - govorila je Luna. Ke*a mi se i od nje! - nervozan je bio pevač.

On je u nastavku počeo Luni da se kune na večnu ljubav. Pod izgovorom da mu je ona sve na svetu i da to više ne može da joj govori, već da blogerka mora da veruje u njegove reči. Međutim, to Luni ništa nije značilo, pa je nastavila sa nervozom.

Ja sada neću da gulim krompire, jer znam da nije sve ok. Ne znam više šta osećam, u glavi mi je haos. Pukla sam! Ja pričam o haosu u glavi, ne o ljubavi! Muka mi je više od svega. Kunem ti se u moju mamu da neću reč progovoriti sa Nikolom. I kada mi bude prišao reći ću mu mrš u pi*ku materinu! E tako ću da mu kažem - drčna je bila blogerka.

Na ovo je Sloba odgovorio još burnije od Lune i rekao joj kako je te reči bilo potrebno Nikoli da kaže još pre nekoliko dana.

Foto: RTV Pink

Alo, sve vreme je bio pored nas danas! Ja sam debil! Ja ti nikada nisam rekao da prestaneš komunikaciju sa njim. Ovo što sam ja uradio sa rukom je posledica svega što se nakupilo. Problem je što je on tebi prišao u dva navrata kada ja nisam bio tu, a što ti nije prišao kada sam ja bio sa tobom?! Nije mu prijatno? E, tek mu sada neće biti prijatno - ljut je bio Radanović.

Foto: RTV Pink

Luna je nastavila svom dečku koga je razdvojila od supruge Kristine Kockar, da priča kako ona zbog Slobe plače svakoga dana i da on prema njoj ima jako surov stvar. Takođe, poručila mu je da će mu biti žao kada ona bude odlučila da se totalno udalji od njega, jer je gleda kao zlo, a ne kao devojku. Nakon prebacivanja oko Kije i Nikole Arsića, dotakli su se pevačice Katarine Živković koja je sinoć pevala zadrugarima.

Volela bih da puste snimak da vide kako si se ponašao kada si ljubomorisao zbog Nikole! I ono za ruke! Seti se! Neću da pričam o tome! Sa Kaćom si se uhvatio za ruke! - prebacila je Luna svom dečku.

Foto: RTV Pink

Ti mene za*ebavaš? Kada sam se sa Kaćom uhvatio? - u šoku je bio Sloba.

Foto: RTV Pink

Kunem ti se u život svoj! Bog dao da crknem, ako to nije istina. Okrenuo si mi leđa. Ttotalno si me iskulirao. Ja kao neka mučenica sedim iza, onda si igrao, igrao, igrao... Prišao si njoj. Uhvatio si je za ruke. Stegao i onda si došao kod mene i tu je nastao problem. Bože mi pomozi! Tebi je sve to! I sa Kijom i za sve. Volela bih da vidiš kako sam ja sve preživela zbog tvoje žene i sve! - rekla je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Ona je nakon ovoga izašla iz paba i otišla u fabriku, a šta je Radanović rekao nakon što je Luna lupila vratima, kako i kako je izgledala njihova svađa jutros, pogledajte u video-klipu ispod.

PROČITAJTE: UNIŠTILA GA LJUBOMORA! Sloba samom sebi polomio ruku i vikao: POLOMIĆU GA!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'