separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NE OBRAĆAJ MI SE VIŠE: Kija i Sloba se žestoko posvađali! Dohvatili se i MAJKI! (VIDEO)


Pre nekoliko dana skočio da je brani, sada se svađa sa njom.


Za vreme ispijanja kafe i razgovora u dvorištu, došlo je do svađe između bivših supružnika Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića koji ju je prevario pred kamerama "Zadruge" sa Lunom Đogani, pod izgovorom da u njihoovm braku nikada nisu cvetale ruže.

Autor: RTV Pink

Što si takva ceo dan danas? Što si na*rkana! Je l' možeš da pričaš sa mnom? Nemoj mi se obraćati više! To samo o tebi govori! Ja kada imam nešto da kažem, kažem tebi, a ne tvojoj mami. To govori o tvom vaspitanju. Mene je moja majka odlično vaspitala! - branio se Sloba.

Autor: RTV Pink

Autor: RTV Pink

Prvo kod mame idi na vaspitanje! To samo o tebi govori, ja nisam tebi to izgovorila, nego ti meni! Tvoja majka treba tebe da vaspita! Treba da te bude sramota! Puštaš Jelenu da mene napada, jer tebi to odgovara, jer ne možeš sam da me napadneš. Meni ne možeš da kažeš ništa! Treba da te bude sramtora što dozvoljavaš da se ona meni tako obraća - pričala je Kija.

Autor: RTV Pink

Celu svađu Kristine Kockar i Slobe Radanovića, možete pogledati u donjem video-klipu. Podsetimo, Kija je svom suprugu koji ima devojku, rekla da ga voli pre nekoliko nedelja kada su bili u redu za kupovinu.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti