AKTUELNO

Blogerka se pravdala dečku.

Kada je isteklo radno vreme prvog dana u fabrici i kada su zadrugari koji su ceo dan ljuštili krompir dobili svoje dnevnice u iznosu od 800 dinara, Luna Đogani želela je da spreči priče da između nje i Nikole Arsića ima ljubavnih varnica.

Foto: RTV Pink

Da su njih dvoje bili veoma bliski tokom radnog vremena, prva je primetila Saška Karan. Blogerka je rekla pevačici da treba da je bude sramota zbog reči koje izgovara, jer je ona jedino verna pevaču Slobi Radanoviću, koga je razdvojila od supruge Kristine Kockar.

Foto: RTV Pink

Luna je odmah otišla kod svog dečka da mu se pravda, jer je Radanović bio jako nervozan zbog situacije koja je nastala, dok je Saška Karan zajedno u spavaćoj sobi pričala sa Nikolom Arsićem. Ona je fitnes treneru rekla da je jako dobar i da Luna nije gledala kako guli krompir, već sve vreme u njega.

Ja znam da se vi šalite, ali napolju je to drugačije - kratko je rekao Nikola.

Foto: RTV Pink

Đoganijeva je čvrsto zagrlila svog dečka, a zatim ga poljubila po ramenu, jer je bio vidno besan. Rekao je da priče koje kruže sluša od rane zore i da ga ono što se dešavalo između Lune i Nikole ne zanima.

Foto: RTV Pink

Oni to rade namerno. Molim te nemoj nešto da pomisliš. To će sada namerno da rade. Čudan si mi! On je sve masirao, osim mene baš da se ovako nešto ne bi pričalo. Ma daj bre, kakav crni Nikola, sa dečkom nisam dve reči progovorila - pravdala se Luna.

Foto: RTV Pink

Slobi ove reči nisu puno pomogle, jer je on i dalje bio veoma ljut. Zaljubljeni par pričao je i sa Miljanom Vračevićem, koji se smejao na Saškine reči. Pevač je govorio kako je pevačica veliko zlo i da se iznerivaro jer je i Kija, njegova supruga jedva dočekala ovaj trenutak, a onda se Radanoviću obratio i sam Nikola.

Ako sednem pored Teodore, biće priča. Ako sednem pored Mine isto će biti priča. Ako sednem pored, ne znam koga, opet će biti priča. Ja ne znam pored koga da sednem - pričao je Nikola Arsić nervoznom Slobi.

Foto: RTV Pink

Novi ukućanin je u fabrici sve vreme bio uz Lunu, a svojim cimerkama masirao je ruku. Masažu, kao što je rekla svom dečku, nije dobila blogerka zbog čega se žalila da je bole ruke od rada.

Foto: RTV Pink

Apsolutno me ne zanima. Kada sam ležala sama u krevetu, nisam pomislila da nešto radiš sa Kijom onda. Zabole me - setila se Luna dana kada je njen dečko spavao sa ženom u sobi za izolaciju, kada su bili potrčci Lepom Mići.

PROČITAJTE: Zadrugarka RAZOTKRILA Lunu i Nikolu: Sede jedno pored drugog, ONA IMA PLAN!

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nikola Arsić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'