AKTUELNO

Otkrivena je još jedna bračna tajna.

Otkako je ušla u rijaliti koji obara sve granice, Zadrugu, Kristina Kija Kockar je privukla još veću pažnju nego što je imala. Iz njenog života sa Slobom Radanovićem isplivavali su mnogi detalji, a za neke od njih je i sama kriva. Jedan od tih bila je priča o operaciji koju je imala pre dve godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Kija je jednom prilikom zamerila Slobodanu što nije bio onakav kakav je trebalo da bude kada je ona išla na operaciju, te mu je rekla:

Ti dobro znaš. Ja tebi govorim da je ono što se meni desilo onda bilo u istom trenutku kada sam morala da idem na operaciju. Tebe je to prošlo, mene nikada neće. Meni je to srušilo ceo svet.

Foto: TvPink Printscreen

Tragom te informacije, kontaktirali smo Maju Milošević, Pinkovu zvezdu i prijateljicu bračnog para Kockar - Radanović, koja nam je otkrila kakvoj operaciji se stjuardesa podvrgla:

Kija je imala operaciju, operisala je cistu na jajniku. I onda je verovatno tad bila priča da nisu imali odnose, verovatno je to bio taj period gde je ona bila sprečena, ali mislim da nije samo to u pitanju. Jer ako nekog voliš, razumećeš i sačekaćeš koliko god da treba. Jeste Sloba pričao da nisu imali odnose, ali ne verujem da je mislio na taj period samo, jer je on dobar dečko. On je između dve vatre sad, pa nek se sam bori, sam je tražio - rekla je Maja za naš portal.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Maja Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'