AKTUELNO

Dugo je na ovo čekala!

Kao i svakog četvrtka, zadrugari su i večeras dobili priliku da gledaju snimke događaja kojima nisu prisustvovali, što obično uvek izazove rasprave. Tako je Luna Đogani napokon dobila priliku da vidi kako je izgledao susret njene majke Anabele Atijas, Kije Kockar i Slobe Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, nekoliko nedelja po početku rijalitija koji obara sve granice, Zadruge, kada je javnosti postao poznat ljubavni trougao Kija - Luna - Sloba, Anabela je imala susret sa bračnim parom, što je mlada blogerka sada prvi put videla.

Meni je mnogo drago što sam ovo videla, jer sam toliko želela. Ponosna sam na moju mamu zato što je došla da brani svoju ćerku. Čula sam uvrede od strane Kristine, da sam nevaspitana što sam se zaljubila u Slobu, ja opet ponavljam, da sam mogla da iskontrolišem emocije, ja bih. Kristina je naravno kako i svaka žena koja voli svog muža došla da ga brani, ali moja mama je car - bila je Lunina reakcija na ono što je videla.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Sve za NJU! Priznao Kiji da je zaljubljen u nju, a ona ga DOVELA DO SUZA!

Naravno, došlo je do manje rasprave između Lune i Mace, a šta su Kija i Sloba rekli dva i po meseca posle ovog događaja, pogledajte u videu ispod:

Autor: N. Vujčić

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'