AKTUELNO

Luna i Sloba za stolom u dnevnoj sobi govorili ono što ne misle, samo kako niko ne bi saznao da među njima postoji nešto!

Tokom prepodneva Sloba Radanović i Luna Đogani, zajedno sa Sanjom Stanković i Borom Santanom pričali su o svojoj vezi. Blogerka je rekla kako je u svoju odluku da uđe u rijaliti program "Zadruga" bila sigurna tek onda kada je čula da će pevač ući.

Foto: RTV Pink

Rekla je da je tada pričala kako nema šanse da se zaljubi pred kamerama, a sada se toga samo seća. Njih dvoje su se zajedno setili i svojih prvih dana u "Zadruzi", kada su krili od drugih cimera svoja osećanja i emocije.

Foto: RTV Pink

Mi smo tri nedelje pričali kada smo se muvali, a niko od vas nije čuo, a pričali smo sve i svašta. Čitali smo jedno-drugom sa ustana - zajedno su govorili zaljubljeni.

Sloba je naglasio kako je svoje emocije pre svega najviše skrivao on iz razloga što ga je napolju u tom trenutku čekala supruga.

Foto: RTV Pink

Ja ne mogu da verujem sam sebi u tom trenutku šta pričam za stolom. Kažem nešto tamo kada me podignu novinari i pitam sebe da li sam normalan i šta sam sada rekao - prisetio se Sloba dana kada je skrivao svoju romansu sa Lunom.

PROČITAJTE: PODSETILA JE NA RODITELJE? Luna se RASTUŽILA uz ovu pesmu, jedva je ZADRŽALA SUZE! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'