AKTUELNO

Ščepala ga jako i saterala uza zid!

Nakon što im je ovo jutro počelo jako burno, uz zvučne efekte sirena, zadrugare je dočekalo pismo Velikog šefa. Bilo je potrebno da Milan Milošević preda sve tekstove koje je napisao proteklih dana, za novine koje će izaći u okviru "Zadruge".

Foto: RTV Pink

Kada su završili jutarnji sastanak, ukućani su nastavili sa svojim redovnim aktivnostima. Luna Đogani i Sloba Radanović otišli su u spavaću sobu, kako bi se prisetili dana koje su tamo provodili zajedno, s obzirom na to da je pevač i dalje potrčo i da noći provodi sa svojom suprugom Kristinom Kockar u sobi za rehabilitaciju.

Foto: RTV Pink

Prošle noći Luna i Sloba su se ponovo posvađali u toku provoda i to zbog Slobine žene Kije. Zanimljivo je da se njih dvoje uđu u žestoku svađu svaki put kada je u "Zadruzi" žurka. Ovoga jutra situacija je mnogo bolja, njih dvoje su ponovo počeli da prčaju, a jezik su osim za govor koristili i za neke druge stvari.

Foto: RTV Pink

Jesi li gladan? Šta želiš da jedeš? Jako mi nedostaješ, hoću da crknem u krevetu! - iskrena je prema svom izabraniku bila Luna.

PROČITAJTE: VIKA I DREKA NA SVE STRANE: Sloba i Luna se RASPRAVLJALI pred svima, pale i TEŠKE REČI! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'