AKTUELNO

Ovo je morala da mu prebaci!

Kristina Kockar zakonita supruga Slobe Radanovića, u ranim jutarnjim satima, žestoko se posvađala sa Milanom Miloševićem i Saškom Karan i to zbog pogačica. Kao pravi muž, pevač je stao u zaštitu svoje žene sa kojom već nekoliko dana spava u sobi za rehabilitaciju.

Foto: RTV Pink

Slobina devojka Luna Đogani, ovo nije mogla da prećuti pevaču. Njih dvoje su se ozbiljno pokačili na sred dnevne sobe, iako su se samo sat vremena pre toga mazili, a blogerka mu govorila da joj nedostaje u krevetu.

Foto: RTV Pink

Rekla sam ti da preteruješ! Zato što tako reaguješ, kao da se ne znam šta desilo! Ja ne mogu iskreno da reagujem, jer će biti da je to sve zbog nje! Čula sam da izazivaš agresiju! Meni je ružno da te gledam takvog - rekla je Luna.

Pevač je odmah počeo da viče i govori kako će uvek da brani svoju još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kockar, a to je Lunu dotuklo.

Foto: RTV Pink

Ne razumemo se! Ne možemo da pričamo! Nemoj da mi se dereš i da izigravaš Tarzana! Sama reč da će da im bacaš hranu je užasna! Nije poenta ni Milan ni Kristina, već tvoj stav! Sledeći put baci sve! - nastavila je blogerka.

Foto: RTV Pink

Ti teraš inat meni? Neću da se smirim! Hoćeš da mi teraš inat? Ti mene za*ebavaš? Hoćeš da se stvarno posvađamo, majke mi ti kažem?! - burno je reagovao Sloba.

Radanović je rekao svojoj devojci kako u svađama treba njega da pusti da se prepire sa ostalima, a da ona bude po strani. On je tvrdio kako u svađi sa Milanom Miloševićem nije preterao, iako je želeo da baca hranu po kući.

Foto: RTV Pink

Ja prema njoj ništa ne osećam! Vidim o čemu se radi! - izjavio je pevač.
O čemu se radi? Reci mi da sam ja ljubomorna, jer si ti branio Kristinu?! Znači muka mi je od tebe i od tvojih filmova u glavi! Pali tamo! Mrš! Retard! - nervozno je odgovorila Luna svom dragom.
Mrš bre ti u p*zdu materinu, derište jedno! - ljut je bio Radanović.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Njih dvoje su se nakon ovoga razišli, svako na svoju stranu. Sloba je otišao u sobu za rehabilitaciju gde spava sa ženom, a nakon toga i u radionicu. Pola sata kasnije sedeo je na šanku u kuhinji, odakle je razgovarao o ovoj situaciji sa zadrugarima koji su prolazili.

PROČITAJTE: HOĆU DA UMREM, TREBAŠ MI U KREVETU: Luna iskoristila trenutak kada Kija nije bila tu, pa ščepala Slobu! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'