AKTUELNO

Do skoro je blogerku nazivala ljubavnicom, a sad tvrdi da se ogrešila!

Luna Đogani dobila je od Jelene Golubović javno izvinjenje za sve loše reči koje je izgovorila na njen račun, ali i na račun njenog dečka Slobe Radanovića. Zašto je došlo do tog preokreta zanimalo je novinare koji su prošle večeri bili gosti u studiju "Zadruge".

Foto: RTV Pink

Prvo sam branila brak. Pa sam mislila da je Sloba hteo da sedi na dve stolice. Kija jedno priča novinarima, drugo Slobi. Osetila sam potrebu to da uradim. Kada sam čula da se krišom videla sa momkom, to je presudilo. Izdaja je i da se vidiš sa bivšim i da ne kažeš mužu. Dok je on zarađivao krvavo pare, ona je sedela sa bivšim. Mislim da je Kija prevarant. Ja sam ispala majmun i glupača. Potpuna glupača! Mnogo mi je krivo, osećam se kao idiot! - rekla je Jelena.

Foto: RTV Pink

POGLEDAJTE JOŠ: JELENA U SUZAMA ZBOG MACE: Nećemo se družiti više! (VIDEO)

Jelena je rekla kako je imala utisak da Sloba sve vreme laže, međutim uverila se u suprotno. Istakla da se Luna iskreno zaljubila u pevača. A onda se Kija ubacila rečenicom kako ona i Sloba kolutaju očima.

Foto: RTV Pink

Ova žena je toliko upućena u celu priču! Zašto je Jelena promenila mišljenje, zato što ima veliki problem sa Miljanom, a Miljan i ja se baš družimo - izjavila je Kija Kockar.

Uključio se i Lepi Mića, koji je na ovu temu razgovarao sa Jelenom Golubović, a šta je on rekao o celoj situaciji, kao i kako je sve izgledalo možete pogledati klikom na video-snimak ispod ovog teksta.

PROČITAJTE: ISKRENA ILI U STRAHU? Luna PRIZNALA kakvo MIŠLJENJE ima o Kiji! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'