AKTUELNO

Iako nije želeo da favorizuje takmičare, pevač je ipak izdvojio jedno ime.

U novoj, četvrtoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice", ubedljivo najveće iznenađenje otkako se emituje ovaj šou program, doživeo je Sergej Ćetković.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Naime, pop pevač nije ni slutio da će, kada podigne crvenu stolicu, na sceni ugledati upravo svog bratanca, Relju Ćetkovića, koji je od njega krio da se prijavio za "Pinkove zvezdice".

Foto: Printscreen Youtube

Kada je prošao taj prvobitni šok, Sergej je priznao da mu je veoma drago što neko njegov ima takav talenat.

- Relju pamtim još dok je bio dete, a sada već stasava u jednog naočitog momka, veoma kulturnog i prijatnog. Iznenadilo me je njegovo učešće, ništa nisam znao dok ga nisam video na sceni - rekao je Sergej.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

On je rekao da je Relja izuzetno skroman dečak, te da ga ne čudi što se nije hvalio time što mu je Sergej stric.

- Takvi smo mi Ćetkovići, skromni i mislim da je skromnost vrlina, bez obzira na vreme u kom živimo - rekao je Ćetković kroz osmeh.

Foto: Privatna arhiva

Na pitanje ko mu je favorit, Sergej je dao donekle očekivan odgovor.

Relja svakako jeste jedan od mojih favorita, iako ja ne volim da izdvajam decu tokom takmičenja. Mada, po tome što je pokazao u prvom krugu, mislim da će daleko dogurati - otkrio je Sergej, koji je izuzetno zadovoljan ovogodišnjim kandidatima.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

- Mislim da i ne treba da budemo strogi u prvom krugu. Treba da budemo blagi i da učinimo da im ovo bude jedno prijatno iskustvo, da steknu samopouzdanje. Mada, primetio sam da se većina njih ponaša kao da su godinama na sceni. Veoma sam zadovoljan takmičarima, posebno onima iz prethodnih sezona, koji su se vratili da pokažu znanje stečeno u međuvremenu - rekao je Sergej za kraj.

Već ovog petka gledaoci će imati priliku da gledaju Zvezdice u prvoj emisiju drugog kruga vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice", samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Pinkove zvezdice

#Relja Ćetković

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#pevač

'