AKTUELNO

Denser opleo po zadrugarki.

Denser Gagi Đogani ne propušta dešavanja u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'', što je sasvim razumljivo budući da je i njegova naslednica Luna Đogani stanarka Bele kuće.

Foto: Printscreen Instagram

Gagiju nije nimalo lako dok prati šta se sve dešava njegovoj ćerki, a osim što je, kako je nedavno izjavio u intervjua za Pink.rs, pomalo razočaran zbog Slobinog ponašanja otkad je njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kija Kockar ušla u rijaliti ''Zadruga'', on je besan na Macu Diskreciju koja je više puta uvredila Lunu!

Foto: TvPink Printscreen

- Macu treba da bude sramota jer vređa moju ćerku. Sve vreme je napada zbog veze sa Slobom. Šta ta Maca zamišlja da je ona? Šta ona tamo predstavlja? Moje dete je završilo neku školu, sada studira, obrazovana je i pismena. Neka bude ona i ''ljubavnica'' i ''rasturačima brakova'', kako Maca kaže, a šta je ta žena? Znamo svi čime se ona bavi. Ja sam završio osam razreda, ali sam za Macu doktor nauka. Ona osnovne stvari o životu ne zna, ne zna ni gde živi - kaže Gagi za Pink.rs i otkrio da nije besan samo na Macu, već i na Jelenu Golubović.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: GAGI BESAN NA SLOBU I KIJU: Povređuju moju Lunu, on će je IZGUBITI ZAUVEK!

- Ni Jelena Golubović nije bolja. I ona je mnogo osuđivala Luninu i Slobinu vezu. Ona je navodno neka glumica. Trebalo bi onda bar da je pismena. Neke najosnovnije stvari ona ne zna, mene bi bilo sramota na njenom mestu - rekao je denser za naš portal.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: M. K.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'