AKTUELNO

O odnosu mlade pevačice sa albanskim biznismenom se spekulisalo kako u "Zadruzi", tako i van nje.

I ove srede će u emisiji "Paparaco Lov", gledaoci imati priliku da vide nove snimke nastale kada su poznati bili uvereni da ih niko ne vidi.

Ekipa ove emisije će večeras otkriti tajne iz najgledanijeg rijalitija svih vremena, "Zadruga" - gledaoci će saznati šta je zaista Teodora Džehverović radila sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem u Poreču.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što je vest o razvodu Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, posle nešto više od godinu dana braka, uzdrmala javnost, ekipa emisije "Paparaco Lov" pratila ih je u stopu.

Iako su se oboje oglasili i potvrdili krah braka u kom su dobili ćerku Taru, kamere ove emisije uhvatile su ih zajedno, zbog čega su počele spekulacije da li je ovaj razvod ipak bio marketinški trik pred Anin povratak na muzičku scenu.

Foto: Printscreen Youtube

Protekle nedelje, gradonačelnik Jagodine, Dragan Marković Palma, upriličio je snimanje novogodišnjeg programa, a u emisiji "Paparaco Lov" videćete kako je više od pola estrade slavilo.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

U prošlonedeljnoj emisiji, videli ste svađu, ali i pomirenje Nine Radulović i njenog dečka Filipa Krajinovića, međutim, izgleda da ljubavnim problemima nije kraj!

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Filipa je kamera emisije "Paparaco Lov" uhvatila bez Nine, u noćnom provodu u jednom prestoničkom klubu, gde je cele večeri flertovao sa devojkama.

Foto: Printscreen Youtube

Gledaoci će imati priliku da vide i kako žive frontmen grupe "Riblja čorba", Bora Đorđević i njegova treća supruga.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite novo izdanje emisije "Paparaco Lov", u sredu, 22. novembra, od 21 čas, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ana Nikolić

#Bora Đorđević | Bora Čorba

#Dragan Marković Palma

#Filip Krajinović

#Nina Radulović

#Paparaco

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#Stefan Đurić Rasta

#Televizija Pink

#Teodora Džehverović

#Ćazim Osmani

'