AKTUELNO

Žiri je složan da je ova sezona uspela da nadmaši sva njihova očekivanja.

Ovog petka u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju, "Pinkove zvezdice", gledaoce očekuje početak drugog kruga, koji će doneti nova iznenađenja i najbolje dečije glasove.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

U drugi krug prošlo je njih 51, a u prvoj emisiji gledaćete njih desetoro - Saru Lukić, Anđelu Jokić, Teodoru Marković, Aleksandrinu Mehandžisku, Teodoru-Taru Stojanović, Leonoru Gaši, Dražena Bakovića, Ognjena Repanovića, i bliznace koji su već osvojili region, Luciju i Leonarda Mišića.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Žiri, koji u četvrtoj sezoni čine Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković i Sergej Ćetković, izuzetno je zadovoljan ovogodišnjim Zvezdicama i jedva čeka da vidi kakav su izbor napravili za drugi krug.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

- Deca su sjajna, odlično pevaju i mislim da smo napravili odličan izbor za sledeći krug. Ljudi i dalje fantastično reaguju na decu, što i jeste srž ovog takmičenja. Svi smo mislili da nema šanse da nadmašimo prethodnu sezonu, ali nas deca uvek demantuju i pokazuju da imamo talenata na pretek - rekla je Jelena i otkrila kakvi će biti njeni kriterijumi u drugom krugu:

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

- Prosto se sada već nameće da moramo da budemo stroži nego u prvom krugu, ali ćemo svakako biti pravedni, kao i do sada. Ja ću u svom pristupu i dalje biti blaga, ali ću im govoriti šta treba da poprave, promene... Biću blagonaklona, ali pravedna.

Sa druge strane, Milan smatra da su ipak bili previše blagi u prvom krugu, ali da će se to već sada promeniti. Pevač je dodao i da ima velika očekivanja od ovogodišnjih učesnika.

- U tom prvom krugu se nekoliko njih izdvojilo, ali ja tek očekujem da će nas iznenaditi jer im je ovo bio prvi kontakt sa scenom. Znam da svakako možemo da im pomognemo, ali trema jeste njihov najveći neprijatelj, sa kojim moraju sami da se izbore. Kada trema bude nestala, moći će da se igraju i uživaju u tome što rade - rekao je Stanković.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Da neće biti blaga kao u prvom krugu, rekla je i Goca, koja je sa Milanom bila tandem u prve dve sezone.

Nemam nameru da bude blaga u drugom krugu. Došli su da se takmiče, a ovo je već četvrta sezona "Pinkovih zvezdica", nema više gledanja kroz prste. U svakom slučaju, zadovoljna sam Zvezdicama, ali mislim da ćemo tek biti iznenađeni. Kroz naredne krugove se sve multiplikuje, u smislu da će takmičari biti mnogo bolji, interesantniji, opušteniji - objasnila je Goca.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

I Leontina je veoma zadovoljna talentima u četvrtoj sezoni, i ne može da dočeka da vidi kao će se neki od učesnika predstaviti u drugom krugu.

- Kandidati su u prvom krugu nadmašili moja očekivanja, nisam verovala da četvrta sezona može da izrodi još, i još, i još talenata. Uvek smo blagi u tom prvom krugu, jer smatram da se tada donosi odluka ko ima talenat, a ne ko će dobiti pet ili četiri stolica. Otuda i neke poklonjene četvorke, neke poklonjene petice. Generalno, deci u kojoj smo videli potencijal dali smo četvorku iz predostrožnosti - rekla je Leontina.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Nakon prvog kruga, pod utiskom neverovatnij dečijih talenata je i Sergej.

- Zadovoljan sam prvim krugom, utisci su sjajni. Veoma mi je drago što su se neki kandidati iz prošle sezone vratili da pokažu svoje znanje stečeno u međuvremenu. Očekujem da već sada, od drugog kruga, počnemo da pravimo klasifikacije i da pretpostavljamo ko će se naći u superfinalu - otkrio je Sergej.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ne propustite prvu emisiju drugog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice", u petak, 24. novembra, posle 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Marijana Mićić

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Žiri

'