AKTUELNO

"Ideja je na visokom nivou!" - smatra glumica.

Pred svitanje ovonedeljni vođa Lepi Mića sazvao je sastanak, a tema istog bio je s*ks. Zadrugari su počeli da se smeju nakon pevačeve izjave da je primetio kako mali broj ukućana ima vrele akcije. Da bi to promenio smatra da je najbolje da se u "Zadrugu" ubace kabine u kojima bi mogli da obavljaju svoje avanture.

Foto: RTV Pink

Znači pitali smo ko je poslednji put j*bao, niko ništa nije j*bao, osim par ljudi. Ja sam dao predlog da se traže kabine za pušenje k*rčeva i kabina za j*banje! To će da se plaća! Ko će da j*be, mi skupimo novac i platimo - rekao je Mića.

Foto: RTV Pink

Vođa je odmah tražio da se zadrugari opredele ko će u koju kabinu i ko ih neće koristiti. Na spisku se nisu našli Miljan Vračević, Milica Dugalić, Lepi Mića, Saška Karan, Jelena Golubović, Marko Janjušević Janjuš i Žiža Stojanović koja je bila razočarana jer joj se strašno dopao Mićin predlog.

Foto: RTV Pink

Vi ste zabrinuti za njihovu j*bačinu? Mislim da ćete to rešiti najbolje Mićo. Ja smatram da je tema na visokom nivou - rekla je Žiža Mići kome je sve vreme persirala.

Foto: RTV Pink

Ova ideja posebno se svidela i Nemanji Đeriću Đeksonu koji je već imao žestoke akcije pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", ali i Filipu Đukiću koji je poznat po seksualnim avanturama.

Foto: RTV Pink

Ana Korać tražila je da naplaćuje karte za ulazak u kabinu, a Milan Milošević je rekao da bi bilo najbolje da imaju zvučnik kako bi slušali akcije i pogađali koji par je u tom trenutku u kabini. Pevačica Nena Petrović dobacila je i da bi ona volela da postoje papirići koje bi izvlačili i na taj način pravili nove parove koji će imati seksualne odnose.

PROČITAJTE: ISKORISTIO NEVERSTVO! Janjuš priče da je PREVARIO ŽENU preokrenuo u svoju korist! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'