AKTUELNO

Ne želimo da ulazimo u tu priču više, nemamo nikakav odnos sa njima, ne komentarišemo ih, želimo im sve najbolje - bili su odlučni.

Anđelo Ranković i Teodora Džehverović prošli su kroz buran period u rijalitiju Zadruga, i sada napokon mogu da uživaju u svojoj ljubavi. Međutim, nedavno je njihovu sreću pokušala da pokvari Luna Đogani, kada je Drvetu mudrosti otkrila da su njih dvoje imali odnose u ovom šou programu.

Sinoć je za njih, a za Teodoru posebno, urednica portala Pink.rs, Dijana Petrović, imala pitanje šta misli o tome kako njena mama gleda na to otkriće:

Iskreno, ne mislim da me osuđuje zbog bilo čega što sam ovde uradila. Njoj je bio šok u početku, ne samo zbog Anđela, nego zato što se nikad nismo razdvajali i nismo mogli da se čujemo. Vidi i sama da se psihički podižem polako. Jedino može da osudi nekog drugog, mene ne. - rekla je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Na pitanje da li bi mogli da oproste Slobi i Luni, oni su rekli:

Drago mi je što vidite da smo srećni. Teodora i ja smo rekli, ne želimo da ulazimo u tu priču više, nemamo nikakav odnos sa njima, ne komentarišemo ih, želimo im sve najbolje. Stvarno želim da zatvorim tu priču sa njima, nek im je na čast i to je to.
Anđelo mene zna kao nekog ko bi to oprostio, ali nikad ne bih. Nisu mi potrebni takvi ljudi u životu, ja ionako imam odabrane ljude pored sebe. Iskusni igrači ovde su pričali da ovde nema pravih prijateljstava, ja sam mislila da ima i opekla sam se, neka bude da sam ja ispala neprijatelj, ali neko je prema meni ispao mnogo veći.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Sloba PRVI PUT bio iskren, pa rekao: SVE BIH OPET PONOVO! (VIDEO)

Sve to, ali i šta su dodali Teodora i Anđelo da ostali ukućani misle o njima, pogledajte u videu ispod:

Autor: N. Vujčić

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'