AKTUELNO

I dalje su joj trn u oku!

U toku porodičnog sastanka Snežana Mišković Viktorija izjavila je kako joj odnos Lune Đogani i Slobe Radanovića nije jasan, pogotovu deo oko njegovog razvoda i udaje blogerke za pevača. To se ovom paru nije dopalo, a onda je reagovao Radanović.

Foto: RTV Pink

Ja joj prvi ne bih dao da se uda za mene posle dva meseca veze. Ne zna šta joj roditelji misle o svemu. Šta sada treba? Da se venčamo? - branio se pevač.

Sloba je dodao da ovo nije očekivao od Viktorije, dok je Luna nakon svega promenila stav o pevačici za koju smatra da je gora od Jelene Golubović i da svađa ljude. U celu zbrku umešala se Maca Diskrecija koja se opasno posvađala sa zaljubljenima.

Foto: RTV Pink

Kada hodaš imaš veliku rupetinu između ribice! Hodaš kao da je prošao kamion između tvojih nogu. Cela Srbija zna da sam uspešna, a za tebe znaju samo da si Anabelina ćerka i da si uspešna ljubavnica - govorila je Maca Luni.

Foto: RTV Pink

Blogerka je na ovo odgovorila kako makar zna sa kim ima ljubavne odnose, a Sloba je dao savet svojoj devojci da ne pada na provokacije. On je dodao i kako sa Lunom nije samo zbog toga što je ona Anabelina ćerka, da će tražiti papire za razvod braka kada za to dođe vreme i da prati svoja osećanja.

PROČITAJTE: Do sada KRILI da su u VEZI: Maca se poverila Sari da su ona i BORA ZAJEDNO (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Snežana Mišković Viktorija

'