AKTUELNO

Dobro je biti samouveren, ali moraš da slušaš matricu. Vidim da si svoj na svome, rođen si za scenu, ali nađi meru, rekao je Sergej.

Deseti po redu večeras je nastupio Ognjen Repanović iz Paraćina. Ognjen ima 15 godina i otpevao je hit Željka Joksimovića "Ludak kao ja". Ovaj petnaestogodišnjak dobio je svih pet glasova, a Goca Tržan nije uspela da ga se seti iz peve sezone jer se mnogo promenio.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Gordana je "kupila" ovu peticu, ja sam hteo da budem objektivan i da se spustim jer je bilo za četiri plus. Ali želim da usvojiš komentare naše. Dobro je biti samouveren, ali moraš da slušaš matricu. Vidim da si svoj na svome, rođen si za scenu, ali nađi meru - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mogu da verujem da je to to dete. Potpuno sam u šoku! Lepo što si se vratio, dobrodošao nazad. Na momente nije bilo ujednačeno sa matricom, ali poštujem tvoju želju da se menjaš - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

- On je moje dete i sve što kažem biće procenjeno kao subjektivno mišljenje. On je dete sa Čarolije, dete koje je pobedilo i pratim njegov razvoj - rekla je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'