AKTUELNO

Baš si obojila ovo veče nekim divnim duginim bojama - rekla je Jelena.

Šesta po redu večeras je na sceni "Pinkovih zvezdica" nastupila Maša Tanasković iz Beograda. Maša je otpevala "Tempera", hit koji u originalu izvodi Džiboni. Ona je dobila je svih pet glasova, a u bekstejdžu joj je podrška pored roditelja bila i kuma, pevačica, Jovana Pajić koja je priznala da ima tremu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Mašo! Zašto si se ti paralisala toliko? Imaš divnu boju glasa, izabrala si odličnu pesmu u kojoj možeš mnogo toga da nam pokažeš. Nešto se desilo kod tebe, ta tvoja boja glasa prepukla. Zvučala mi je tako toplo, relaksirajuće. Iako nisu svi tonovi bili na mestu, meni se dopadaš. Izuzetno si lepa devojčica i moraš da se opustiš. Kao anđeo je lepa - rekla je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

- Prelepa je. Toliko je lepa da mi je žao što se nisam ranije podigao da je gledam, kao mali anđeo, fale joj samo još krila. Fali ti samo još malo da se opustiš, treme da se oslobodiš - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Kao uspavanku da je pevala, tako sam doživela, potpuno smireno. Imam osećaj kao sa pola grla da si pevala, imam utisak da možeš još jače, da se opustiš. Tako da eto, sledeći put da te vidimo drugačiju. Prelepa si, baš si obojila ovo veče nekim divnim duginim bojama - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#RTV Pink

#emisija

'