AKTUELNO

Trudili su se da budu istrajni.

Izazov koji je danas pred zadrugare postavio Veliki šef, učesnicima je u prvi mah bio smešan i zanimljiv, mislili su ništa lakše, međutim kako je vreme odmicalo malo je falilo da propadne zadatak. Naime, njihova današnja obaveza je bila da ceo dan po smenama koje traju pola sata, stoje na crnoj kocki sa zvonom u ruci, pri čemu ni jednu sekundu kocka ne sme biti slobodna.

Foto: Printscreen Youtube

Jedna crna kocka je u dnevnom boravku, a druga napolju. Zadrugari su se smenjivali na takav način što prvi koji je stajao na crnoj kocki sklonio jednu nogu, a drugi učesnik istovremeno svojom kročio. Najveći problem je predstavljala ta kocka napolju jer su zadrugari morali da stoje  na istoj i dok pada kiša kako bi zadatak bio uspešno završen.

Foto: Printscreen Youtube

Maca Diskrecija je prva pokisla, ali ona nije za to marila jer je svoju motivaciju tražila u Bori Santani. Potom su kroz isto prošli Anđelo Ranković, Milan Milošević, Jovana Tomić Matora, Divna DNK. A u dnevoj sobi smenjivali su se MC Aleks, Sanja Stanković, Zorana Stefanov i Sara Reljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Veliki šef iskušava do koje mere su zadrugari spremni da idu kako bi zaradili nagradu ili ih kažnjava zbog kršenja pravila Bele kuće, ostaje nepoznato, dok se zadatak ne privede kraju.

Pročitajte još: Do sada KRILI da su u VEZI: Maca se poverila Sari da su ona i BORA ZAJEDNO (VIDEO)

Kako su odolevali kiši i da li su uspeli da ispune ovaj zadatak pogledajte u sledećim video - snimcima.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

#Zadruga - RTV Pink

'