AKTUELNO

Zanima ih samo njihov odnos, a ne ono što se šuška po ćoškovima.

Drvo mudrosti ove noći pozvalo je zaljubljene golupčiće Lunu Đogani i Slobu Radanovića u Rajski vrt, kako bi sa njima malo popričalo o tajnama, nakon čega bi oni dobili vredan poklon.

Ne znam da li znate, razvio sam novi posao u Zadruzi. Drvo otkupljuje tajne. Ako mi ispričate dve tajne iz Zadruge, možete biti bogato nagrađeni - reklo je Drvo.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je rekao da su on i Luna bili zajedno i da su se ljubili i pre nego što su to saopštili svima. Drvo mu je odgovorilo da se to desilo trinaestog septembra i da su svi to videli. U nastavku je Radanović ispričao kako je Filip sinoć tražio od Anđele Veštice da imaju seksulani odnos, što takođe nije bila tajna.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je sve vreme govorila da ne zna tajne svojih cimera, dok je u nastavku razgovora Sloba istako da je ranije imao osećaj kako mu se Anđela Veštica nabacuje, što takođe nije bila neka velika tajna.

Foto: RTV Pink

Nakon što im ovoga puta nije pošlo za rukom da otkriju najmračine detalje svojih cimera koje samo oni znaju, Drvo mudrosti im je dalo rok od čak tri dana da saznaju nešto o ostalim zadrugarima što se šuška po ćoškovima, a da li će u tome i uspeti, ostaje da vidimo!

PROČITAJTE JOŠ: DESILO SE ONO ŠTO JE PRIZIVALA! Matora je imala LOŠ PREDOSEĆAJ, a sada je saznala kakvo je stanje kući! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'