AKTUELNO

Dobro je razmislio, a onda se obratio Drvetu mudrosti.

Sloba Radanović i Luna Đogani razmišljali su o tome da i oni, poput Divne i Marka Kocića, naprave gala svadbu u "Zadruzi", pre čega bi oženjeni pevač trebalo da se razvede. Drvo mudrosti pokazalo je dobru volju da Slobi pomogne da reši sve probleme i, nakon što se razvede, stupi u brak sa devojkom Lunom, a nakon kratkog razmišljanja, pevač je došao u Rajski vrt, gde je saopštio svoju odluku.

Foto: TvPink Printscreen

- Luna i ja smo malo popričali o tome i shvatili smo da ne bi trebalo da radimo to ovde, tako javno, tako da izgleda da ćemo odustati od toga - rekao je Sloba, a onda je Drvo mudrosti zamolilo za pojašnjenje.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne bi trebalo da se venčate ili da se razvedeš? - upitalo je Drvo, pa je Sloba pojasnio na šta je tačno mislio.

- Naravno da ćemo se kad - tad venčati, to je sigurno, ali možda je prerano za takav korak, ipak smo mi dva meseca u vezi. Ja sa njom želim da budem do kraja života, ali mislim da je ovo možda malo prerano.

Foto: TvPink Printscreen

- Ukoliko ti želiš, razvod se može dogoditi i bez venčanja. Nisi mali, to znaš - objasnilo mu je Drvo mudrosti, a onda je Sloba dodatno otvorio dušu.

Mislim da je bolje da i to ostavim za posle. Mislim, to je moja odluka, ja to želim sto posto. Je l' mogu da dobijem još par dana da razmislim? Želim da se razvedem, tu nema pogovora, ali ne znam koliko je pametno da to uradim sada, dok sam u rijalitiju. Ali, obećavam da ću baš dobro razmisliti o tome. Znam šta želim, samo da odlučim gde i kad to želim. Ne bih da još više otežavam situaciju ako već ne mora, dosta sam već "drugu stranu" uvukao u sve ovo. Razmisliću i obećavam da ću doći da se obratim - zamolio je neodlučni pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam bio srećan s Kijom

Tokom iskrenog razgovora sa Drvetom mudrosti, Sloba Radanović je govorio i o svojoj još uvek zakonitoj supruzi Kristini Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ona mi je sto puta rekla da nije nešto srećna sa mnom, ali ni ja, iskreno, nisam bio nešto presrećan. Bilo je i lepih i ružnih trenutaka, ali na kraju su preovladale te nesuglasice u našem ponašanju, odnosu, pogledu na svet. Ne osećam tu ljubav kao što osećam prema Luni. Lunu volim kao svoju devojku, srodnu dušu, a Kristina je bila osoba na koju sam navikao - pojasnio je Sloba, koji je tražio dodatno vreme za razmišljanje.

Šta je još otkrio o Luni, potencijalnoj svadbi, ali i razvodu od Kije pogledajte u video-snimku:

D. T.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Pinkove zvezde

#Razvod

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#Venčanje

#svadba

'