AKTUELNO

Stiže duet koji će prodrmati region.

Goca Tržan i Rialda, sve popularnije ime na regionalnoj muzičkoj sceni, ukrstile su glasove i uskoro će publiku obradovati eksplozivnom duetskom pesmom „Bezimeni“. Za zajednički singl pevačice su snimile i spot na nekoliko lokacija u Beogradu.

- Koliko je sinoć bilo zabavno na snimanju spota. Veliki poljubac za celu ekipu – poručila je Goca Tržan pratiocima na Instagramu, uz fotografiju sa mladom Rialdom.

Foto: Promo

Glavni “krivac” za saradnju ove dve pevačice je kompozitorka i tekstopisac Aleksandra Milutinović, koja je i napisala pesmu “Bezimeni”.

- Za pesmu mogu da kažem da je opasna i puna energije, što mi se baš sviđa. Aleksandra je sve sjajno upakovala, oslanjajući se na Gocin i moj temperament. Samo snimanje spota prošlo je fantastično, pre svega zahvaljujući Gocinoj divnoj energiji, koja nas je podstakla da damo najbolje od sebe - otkriva mlada pevačica Rialda, koju je publika u Srbiji upoznala kroz pesme "Ludnica" i "Ljubav od baruta".

Goca i Rialda pesmu “Bezimeni” premijerno će izvesti 17. oktobra u emisiji “Ami G Show”, dok će publiku obradovati spotom sedam dana kasnije!

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Pesma

#Rialda Kadrić

#pevačica

#spot

'