AKTUELNO

Sve zbog Mace!

Pred zoru, Divna je Marku DNK očitala lekciju. Ona je bila ljubomorna, jer je njen suprug legao u krevet zajedno sa Macom. Inače, ovo nije prvi put da Divna ima ovakve scene zbog ove učesnice najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Ima li ona Boru, nekog drugog? Šta hoće od tebe? Laže čim zine! Neću da govorim sa njom! Šta ćeš u njenom krevetu? Videla sam te! To nije zezanje. - govorila je Divna.

Divna tvrdi da nakon bliskog ljubavnog odnosa sa Borom, Maca hoće nešto više sa Markom DNK, pa pokušava da mu se uvuče u krevet.

Foto: RTV Pink

Tražim drugi krevet, sama ću da spavam! Tako uvek počinje, najbolji drug, najboljoj drugarici lepo... lepo joj smesti. Neću da budem dobra sa Macom, sada ću da je otkačim! Neću da se mešam između vas dvoje, našao si sa kim ćeš da ćaskaš! Ja nisam kao ti. Nisam legla kod nekog u krevet, kao ti kod Mace. - nastavila je sa ljubomorisanjem Divna.

Nakon ovoga, Divna i Marko su otišli na žurku. Ona i nije bila baš raspoložena, a Marko je dobio kritike od ostalih zadrugara.

Foto: RTV Pink

Ne možeš ti da pogaziš svoju ženu, zbog neke Mace. Žena je žena! - rekao je Sale Marku.

Za vreme žurke, Divna je odbijala da se pomiri sa suprugom. Da li su uspeli da izglade odnose, pogledajte u ovom video klipu:

PROČITAJTE JOŠ: OVO OD NJE NIKO NIJE OČEKIVAO! Pevačica uhvaćena u VRELOJ akciji sa striperom i striptizetom! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Divna Milanović

#Divna i Marko

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'