AKTUELNO

Izgleda da ljubav uprkos svemu pobeđuje.

Protekle večeri kada su mnogi zadrugari otišli u svoje krevete, otkrivena je velika tajna Lune Đogani i Slobe Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Iako nakon posete pevačeve supruge Kristine Kockar i blokerkine majke, Anabele Atijas, se čini kao da su odnosi između Slobe i Lune ''zahladneli'', oni su se samo još više ''zagrejali''.

Naime, Maca Diskrecija je u toku večere Žarku Stanojeviću otkrila kako je pevača i blogerku zatekla u kupatilu i to u toku seksa!

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još:KIJA I SLOBA SE RAZVODE ZBOG LUNE? Ovaj potez pevačeve supruge ZAPREPASTIO je javnost (FOTO)

Ušla sam u kupatilo i rekla sam mu da moram da piškim i da neću da ga gledam. I iz tuš kabine izlati i ona. Mokra, isto. Znači imali su seks. Što bi se kupali zajedno inače? Rekla mi je da ćutim jer će ona da otvori usta. Otvori usta, ja se ne bojim! Ja se ne je*em sa oženjenim muškarcem! Lažu narod. Ona je iskrena, ona njega voli. Meni se ne sviđa njegovo ponašanje jer sedi na dve stolice - započela je Maca Žarku priču i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

- Što bi pustio Lunu da se kupa sa njim ako je oženjen muškarac? Ali dobro, oni su mladi. Mada, on je oženjen. Go je bio, ja sam ga videla. Imali su seks, sigurno. Ne smeju ovako zbog žene, pa sad se kriju po WC-u.

Žarko nije mnogo komentarisao ovaj slučaj, ali je istakao da se od Slobe očekuje da bude iskren.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'