AKTUELNO

Ceremonija venčanja bila je toliko emotivna da su svi plakali.

Popularna pevačica Nataša Bekvalac izgovorila je sudbonosno "da" izabraniku Luki Lazukiću na poznatom španskom ostrvu Ibica, u društvu bliskih prijatelja i članova porodice.

PROČITAJTE JOŠ: ZABLISTALA NA VENČANJU: Ovako Bekvalčeva izgleda u BELOM!

Oni su se odlučili za današnji datum jer je Natin rođendan, te su imali više razloga za veselje. Nataša i Luka odlučili su se venčanje na Ibici budući da su se baš tamo pre šest godina i upoznali!

Kako je do javnosti dospela jedna fotografija sa venčanja, jasno je da je dres kod bio: samo bela boja. Naime, Natašina sestra Kristina i njihov prijatelj su pred venčanje objavili fotografiju na kojoj su oboje u belom - od glave do pete!

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Mladenci su venčanje proslavili u jednom restoranu, a odlučili su se za belu, elegantnu dekoraciju. Ona i Luka jedno drugom su se na večnu ljubav zakleli u sam zalazak sunca a ceremonija venčanja bila je tako emotivna da su svi plakali. U restoranu je organizovana svečana večera posle koje sve zvanice proslavu nastavljaju u noćnom klubu.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Inače, Nataši je ovo treći brak, a iz onog prvog sa Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu. Početkom sledeće godine Luki Lazukiću rodiće ćerku, a javnost je obavestila da čeka još jednu naslednicu putem društvenih mreža.

Autor: Pink.rs

#Ibica

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Venčanje

#pevačica

#svadba

'